Intersport S Trgovina d.o.o.
Intersport S Trgovina d.o.o.

Intersport S Trgovina d.o.o.

O kompaniji

Ljubav prema sportu datira još iz prošlog milenijuma. Kroz vekove sport je nastavio da bude veoma važan deo života svakog čoveka. Kako se sport razvijao i napredovao tako su i potrebe rasle. Popularnost različitih sportova je dovela do toga da 1968. godine u Švajcarskoj, nastane ,,IIC Intersport’’ – prva međunarodna sportska kompanija, i vrlo brzo postane najveći svetski prodavac sportske odeće, obuće i opreme, koja trenutno ima svoje prodavnice u 44 države širom sveta.

Srbija je postala deo korporacije 2002. godine i danas može da se pohvali sa 30 prodajnih objekata širom Srbije.

Intersport se trudi da otkrije želje i potrebe svojih kupaca i na taj način im omogući da pronađu sve što im je potrebno. Sportisti, bilo rekreativni ili profesionalni, zaljubljuju se vremenom u svoju disciplinu i taj sport postaje ono što ih čini onakvim kakvi jesu. Zato je Intersport slogan ,,The heart of sport’’ - ,,U srcu sporta’’, jer je uvek tu na mestu događaja, spreman da prikaže čari sporta, koje će navesti ljude da ga zavole.

Pored brige o svojim kupcima, Intersport pažnju posvećuje zaposlenima koji svojim radom i timskim duhom jačaju brend i predstavljaju glavni ključ uspeha.

,,Velike stvari u poslu nikad nisu urađene od strane jedne osobe nego uz pomoć celog tima’

Stiv Džobs

Beneficije

Proces selekcije

Kako da postaneš deo našeg tima?

Aktuelne oglase možeš naći na našem oficijalnom sajtu u delu koji se odnosi na Karijeru, kao i na profilu LinkedIn-a. Ukoliko nađeš zanimljiv oglas, brzo nam pošalji svoju biografiju! 😊

Kako se odvija proces selekcije?

Pristigle biografije razmatra naš HR tim i u skladu sa iskustvom i kvalifikacijama za potrebno radno mesto, vrši se izbor kandidata koje ćemo pozvati na prvi krug selekcije. Na osnovu tvoje biografije informišemo se o iskustvu i veštinama koje poseduješ. Preporuka je da u biografiji bude poslednje radno iskustvo sa opisom posla koje je približno onome što tražimo.To je jedna od stavki koja nam je bitna, a druga je da na intervjuu sa sobom poneseš dobro raspoloženje.

Odluka o ishodu ti stiže najkasnije u roku od sedam dana na mail. Ukoliko postaneš deo Intersport tima, očekuj na početku veliku podršku od naših kolega koji će ti pomoći da se brzo uklopiš.Vrsta selekcije
Intervju
Trajanje selekcije
15
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Partizanske avijacije 28, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21190675

PIB

109515556

Broj zaposlenih

251 - 500