INTO (Internet ogledalo i GM Business&Lifestyle)

INTO (Internet ogledalo i GM Business&Lifestyle)

O kompaniji

INTO d.o.o je društvo za promet intelektualnih usluga sa sedištem u Zemunu. Naša izdanja su časopisi Internet Ogledalo i GM Business&Lifestyle a od nedavno smo pokrenuli i prve doma će redovne Video kanale preko Interneta. Časopis Internet Ogledalo se fokusira na poslovne korisnike računara i interneta poput malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i institucije u vidu fakulteta, škola, biblioteka, ministarstava, komora i još mnogih drugih. Sve ove subjekte želimo da informišemo, edukujemo i pružimo konkretne savete kako da upotrebom i efikasnom primenom digitalnih tehnologija ostvare konkretne koristi. Naš drugi časopis GM Business&Lifestyle se bavi usavršavanjem menadžerskih znanja, veština i razvojem menadžmenta u našoj zemlji. Naša misija je da kroz široki spektar ponuđenih tema o menadžmentu i biznisu zadovoljimo potrebe poslovnih ljudi, i da im pružimo kvalitetan časopis u kome će osim stručnih takođe naći i tekstove o stilu života, savremenim trendovima, dešavanjima, kulturi i mnogim drugim stvarima.

Tržište Srbije je osnovni region delatnosti naše firme, ali mora se naglasiti da su naši pretplatnici takođe iz Makedonije, Bosne, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije kao i da uspešno sarađujemo sa poslovnim organizacijama i firmama na područiju Adriatic regije.

Kontakt

INTO (Internet ogledalo i GM Business&Lifestyle)

  • Gradski Park 2, 11080 Zemun
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 103826778
  • Matični broj: 20028521

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.