IRITEL a.d. BEOGRAD

IRITEL a.d. BEOGRAD

O kompaniji

Kompanija IRITEL a.d. Beograd osnovana je 1967 godine. Sa svojih 140 vrhunskih stručnjaka i puno iskustva u telekomunikacijama i elektronici predstavlja lidera u ovim oblastima na tržištu Srbije i regiona.

Glavni delokrug rada IRITEL-a je istraživanje, razvoj, projektovanje, proizvodnja, inženjering i konsalting u elektronici i savremenim telekomunikacijama. Poseban akcenat je stavljen na razvoj i proizvodnju optičkih sistema prenosa terabitskih protoka (OTN/DWDM/ROADM 5G), pristupnih sistema, sistema za radio komunikacije i uređaja energetske elektronike. Sva hardverska rešenja prate odgovarajući u IRITEL-u razvijeni softverski sistemi za nadzor i konfiguraciju uređaja i mreža uređaja.

Posebnu pažnju poslednjih godina posvećujemo projektima „ključ u ruke“ gde zajedno sa našim renomiranim partnerima nudimo velikim klijentima složene i atraktivne visokotehnološke sisteme i rešenja čija realizacija osim ugradnje naših hi-tech proizvoda podrazumeva i ugradnju proizvoda naših partnera ali i građevinske, instalaterske i montažerske poslove. Kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca odlučili smo da pojačamo naš tim i da uz vašu posvećenost i energiju ostvarimo zajedničke ciljeve.

Kontakt

Adresa

Batajnički put 23, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07026617

PIB

100001724

Broj zaposlenih

101 - 250