IT Excellence d.o o.

IT Excellence d.o o.

O kompaniji

IT Excellence d.o.o Beograd osnovana je 2005. godine kao deo holding kompanije IT Excellence Group sa sedištem u Moskvi, a koja na Ruskom tržištu postoji od 2002. godine. Pored kompanije u Moskvi i Beogradu, IT Excellence Group uključuje i kancelariju u Južnom Sahalinsku, otvorenu 2004. godine na Sahalinu, Rusija.

IT Excellence Group je lider u pružanju usluga konsaltinga iz oblasti IT tehnologija, izradu i implementaciju software-a, izradu kompletne IT infrastrukture i pružanje harware-ske i software podrške za kompanije različitih veličina - od malih i srednjih kompanija do velikih preduzeća. Osnovni moto kompanije je pružanje usluga po principu "ključ u ruke".

Kompanija u sebi uključuje odeljenje za IT konsalting, odeljenje za izradu software-a, odeljenje za hardware-sku podršku, odeljenje za upravljanje projektima, odeljenje za marketing i odeljenje prodaje.

Razvoj firme usmeren je ka izradi i implementaciji software-skih rešenja baziranih na rešavanju problema organizacije, planiranja i upravljanja kompanijama različitih profila i obima a u cilju efikasnijeg izvršavanja poslova, raspolaganja resursima i planiranja.

IT Excellence Group je razvila sopstvenu platformu iteSolutions za brz i jednostavan razvoj i održavanje aplikacija. Nad tom platformom su razvijeni i sledeći software-ske paketi:

Medical Information Management System (MIMS) je kompletno rešenje informacionog sistema zdravstvene ustanove koji prati pacijenta od momenta ulaska u ustanovu do njegovog otpuštanja. Rešenje pokriva sve stručne oblasti jedne zdravstvene ustanove sa njenim pratećim službama. U sebi uključuje module za ambulantno-polikliničko lečenje, stacionarno lečenje, dijagnostiku (laboratorija, radiologija i ostale dijagnostičke službe), transfuziologiju, obarčun troškova lečenja, planiranje, analitičko i statističko izveštavanje.

Business Information Solution (BIS) je informacioni sistem namenjen firmama i preduzećima različitih veličina, strukture i delatnosti. To je sistem u čijem se jezgru nalazi sakupljanje i akumulacija svih bitnih poslovnih informacija koje utiču na rad kompanije, njihovo nadgledanje, obradu i analizu, tako da se može stvoriti globalna slika procesa koji se odvijaju u kompaniji, kao i kontrola izvršavanja procesa. BIS u sebi uključuje module za upravljanje klijentima, e-mail klijent, upravljanje zadacima, upravljanje događajima, upravljanje dokumentima, upravljanje ugovorima, analitičko i statistikčko izveštavanje i web portal.

ITE Content Manager - je sistem koji omogućava kreiranje strukture sajta na bilo kom nivou složenosti, administraciju i upravljanje sadržajem. Njime je obuhvćeno iskustvo u izradi i podršci brojnim WEB-sajtovma.

IT Excellence je na teritoriji Srbije i Crne Gore kompanije jedini zastupnik ProClarity Analytic Platforme, kompanije ProClarity, prozvođača jednog od najboljih Business Inteligence (BI) rešenja na svetu.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Šumatovačka 27, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20059311

PIB

103960984