ITEN Engineering

ITEN Engineering

O kompaniji

ITEN Engineering osnovali su 2013. godine inženjeri i menadžeri sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom u razvoju softvera.

Fokus naše kompanije je na razvoju u oblasti distribuiranih sistema, cloud, poslovnih i industrijskih rešenja. Proteklih godina uspostavili smo tesnu i uspešnu saradnju sa domaćim i stranim partnerima, kao što su Siemens AG, DigSilent, Asseco, Apporto, Energoprojekt ENTEL, Cesi SpA i drugim, na čijim smo projektima većinom angažovani.

Osim pružanja usluga, ITEN razvija i svoja rešenja kao što su OC Suite - paket za optimalno upravljanje i održavanje manjih industrijskih postrojenja, kao i Virtual Cooperative - poslovna mreža za male poljoprivrednike, finansirana od strane Evropske komisije.

Našim zaposlenima omogućeno je da teoretsko znanje, stečeno tokom školovanja, prenesu direktno u softverske proizvode koji se koriste širom planete. Kako bismo stvorili najbolje uslove za rad za sve naše zaposlene, promovišemo integraciju i dalje usavršavanje svakog pojedinca, jer najvažniji faktor uspeha, a samim tim i naša motivacija, upravo su posvećeni, ambiciozni i zadovoljni zaposleni.

Nudimo širok opseg inovativnih oblasti rada sa raznovrsnim spektrom zadataka, kako istraživačkih aktivnosti tako i individualnih razvojnih mogućnosti. Sa druge strane, naša kompanija pruža mnoge benefite koji vam omogućavaju sklad između privatnog i poslovnog života, jer smatramo da je dobar balans osnova za uspešno poslovanje, ali i za ličnu satisfakciju svakog pojedinca.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Olge Petrov 27, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20897392

PIB

107920248

Broj zaposlenih

20 - 50