IVDAM Process Control d.o.o.

O kompaniji

IvDam Process Control doo je osnovan 10.11.2003.g kao inženjering kompanija, a 2006. g. IvDam Process Control postaje zastupnik i distributer vodeće svetske kompanije za proizvodnju merno regulacione opreme i sistema automatskog upravljanja – Emerson Process Management za teritoriju Srbije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.

Trenutno je IvDam Process Control kompanija specijalizovana za isporuku i ugradnju pojedinačnih komada opreme, kao i za realizaciju složenih poslova po sistemu „ključ u ruke“ i proizvodnju obračunskih mernih sistema u procesnoj industriji.

Podržan od izuzetnog proizvodnog programa i širokog inženjerskog znanja Emerson Process Management-a, IvDam je osposobljen da obezbedi kompletna rešenja u oblasti procesne automatike na tržištima Srbije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.

Naš glavni cilj je da koristeći napredna tehnološka rešenja u oblasti automatizacije procesa omogućimo svojim korisnicima poboljšanje poslovanja kroz smanjenje troškova i povećanje kvaliteta.

Kontakt

Adresa

Koste Abraševića 15, Beograd, Srbija

Matični broj

17518496

PIB

103179361