Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Jadranka turizam d.o.o.

Jadranka turizam d.o.o. logo
Dražica 1
Mali Lošinj
Hrvatska
> 1000

Jadranka turizam d.o.o.


Jadranka grupa

Jadranka grupa jedno je od vodećih turističko-trgovačkih društava u Hrvatskoj s tradicijom poslovanja dugom više od 70 godina. Društvo posjeduje i upravlja sa šest hotela i jedanaest restorana te vilama i apartmanima visoke kategorije, smještenim na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 gostiju te s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu i obavlja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje zajedno sa središnjim objektom za pripremu hrane.

Certificirani smo s certifikatima ISO 9000:2001 za upravljanje kvalitetom, ISO 14001:2004 za upravljanje utjecajem na okoliš te HACCP standardima. Naša je vizija biti poduzeće koje je poželjan poslodavac i uzor u stvaranju jedinstvenih proizvoda i usluga, uvažavajući sve posebnosti destinacije.

Poznati smo po svojoj iznimnoj ljubaznosti i susretljivosti te vrhunskoj usluzi zbog koje se gosti i kupci rado vraćaju, stoga tražimo motivirane, komunikativne i uslužne djelatnike za rad.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.