Jadranka turizam d.o.o.

Jadranka turizam d.o.o.

O kompaniji

Jadranka grupa

Jadranka grupa jedno je od vodećih turističko-trgovačkih društava u Hrvatskoj s tradicijom poslovanja dugom više od 70 godina. Društvo posjeduje i upravlja sa šest hotela i jedanaest restorana te vilama i apartmanima visoke kategorije, smještenim na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 gostiju te s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu i obavlja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje zajedno sa središnjim objektom za pripremu hrane.

Certificirani smo s certifikatima ISO 9000:2001 za upravljanje kvalitetom, ISO 14001:2004 za upravljanje utjecajem na okoliš te HACCP standardima. Naša je vizija biti poduzeće koje je poželjan poslodavac i uzor u stvaranju jedinstvenih proizvoda i usluga, uvažavajući sve posebnosti destinacije.

Poznati smo po svojoj iznimnoj ljubaznosti i susretljivosti te vrhunskoj usluzi zbog koje se gosti i kupci rado vraćaju, stoga tražimo motivirane, komunikativne i uslužne djelatnike za rad.

Infostud 3 d.o.o., 2000 - 2024. Sadržaj sajta Poslovi.infostud.com je vlasništvo Infostuda. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole Infostuda, zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe, osim za lične potrebe posetilaca sajta. Uslovi korišćenja.