Jam Transfer d.o.o.

Jam Transfer d.o.o.

O kompaniji

JamTransfer doo ulazi u sastav hrvatske kompanije J.A.M. Group doo, koja predstavlja jednu od vodećih kompanija u regionu u pružanju usluga prevoza putnika, trgovine i turizma. Kompanija J.A.M. Group doo je osnovana 2003. godine sa sedištem u Splitu. U poslednjih 6 godina dodatno je proširila svoje poslovanje u više od 550 gradova i 80 država. Naš tim broji više od 35 zaposlenih i 1000 kooperanata, sopstvenim voznim parkom i razvijenim IT sistemom.

Oblasti u kojima trenutno poslujemo obuhvataju:

prevoz putnika www.jamtransfer.com

usluge agencijskog poslovanja

usluge smeštaja www.villa-cezar.com

on-line trgovinu www.jamyachtsupply.com

 

Želimo da postanemo prva i vodeća kompanija u regionu, koja će svojim klijentima osigurati kompletne i kvalitetne prateće usluge na putovanjima.

Finansijska stabilnost i dalja ulaganja u razvoj glavna su karakteristika J.A.M. Group-e kao organizovane i uspešno vođene kompanije.

Kao deo J.A.M Group-e bićete adekvatno nagrađeni za uloženi trud, radićete u dinamičnom poslovnom okruženju i sticati iskustvo na međunarodnim projektima.

U potrazi smo za pozitivnim i motivisanim osobama, odanim radnicima koji žele biti deo jedinstvenog tima.

 

Kontakt

Jam Transfer d.o.o.

  • Kralja Milutina 12
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 108576323
  • Matični broj: 21027014

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.