Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Jarboli i zastave

Jarboli i zastave logo
Srbobranska 21 11000 Beograd
Beograd
SRBIJA
< 20
106127257
20526386

Jarboli i zastave


Jarboli i zastave doo je štamparija velikih formata. U sadašnjem obliku Jarboli i zastave doo posluju od 2009. godine, sa namerom da objedine što više segmenata savremene digitalne štampe velikih formata kako na tekstilu tako i na PVC materijalima, pruže kompletnu uslugu, od idejnog rešenja, preko pripreme za štampu, štampe, raznih vidova dorade, pa sve do isporuke gotovog proizvoda.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Nakon završetka konkursa i izbora najboljih kandidata organizujemo interviju sa onima koji su prošli u najuži izbor. Nakon prvog kruga organizujemo probni rad od 2-3 dana sa najboljim kandidatom kako bi obostrano bili sigurni u ispravnost odluke koju smo doneli. Ukoliko se ispostavi na obostrano zadovoljstvo da je posao selekcije uspešno završen obaveštavamo ostale kandidate iz užeg izbora da je konkurs zatvoren.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Kao malo preduzeće organizaciono smo podeljeni tako da svako od zaposlenih pored baznog zaduženja ima i dodatna zaduženja. Upravo tu se krije mogućnost pomeranja granica, napredovanja u skladu sa ličnim sposbnostima i ambicijama. Ukoliko ste fokusirani na napredak brzo ćete unutar firme pronaći način kako da unapredite njeno poslovanje i zajedno sa firmom napredujete lično.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.