Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Jollykop koloris d.o.o.

Jollykop koloris d.o.o. logo
Miše Dimitrijevića
Kopaonik
SRBIJA
065 20 60 780
< 20
104423750
20155230

Jollykop koloris d.o.o.


Apartmanski kompleks JollyKop Mountain Village nalazi se u vikend naselju Treska udaljen 3,8 km od najbliže žičare (Sunčana Dolina) i 6 km od centra Kopaonika, na regionalnom putu Kopaonik - Raška na nadmorskoj visini od 1350 m.

Moderan kompleks od pet zgrada čini 96 apartmana i studija, sagrađeni u periodu od 2008. do 2013. godine. Kompleks se odlikuje arhitekturom tradicionalnog planinskog stila i prilagodjen je turističkoj nameni. Prostor je idealan kutak za aktivan i pasivan odmor kako za porodice i poslovne ljude, tako i za rekreativce i sportiste. Savremene forme nameštaja prilagođene su osnovnim potrebama u pogledu kvaliteta i komfora gostiju. U okviru kompleksa gostima su na raspolaganju apartmani i studiji različitih struktura i veličina kategorisani trećom i četvrtom kategorijom smeštaja.

Posebno mesto u okviru naselja svakako čini restoran sa panoramskim pogledom i terasom koja tokom sunčanih zimskih i letnjih dana pruža nezaboravan pogled u daleke horizonte često okarakterisan kao lek za oči i dušu.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


1-7 dana po kraju važenja oglasa :
Proces selekcije počinje analizom prispelih prijava u odnosu na obavezno navedene uslove tako što se prijave rangiraju, odnosno odbacuju ako obavezni uslovi nisu ispunjeni.
7-14 dana od kraja važanje oglasa :
Najbolje rangirane kandidate (10 do 20 kandidata, u zavisnosti od radnog mesta) pozivamo na razgovor koji se vodi u Beogradu, Novom Sadu ili na Kopaoniku. U razgovoru sa naše strane učestvuje predstavnik kompanije i osoba angažovana za izradu profla na bazi kratkog teksta ličnosti.
14-21 dana od kraja važenja oglasa :
Najbolji kandidatti (2 do 5 kandidata, u zavisnosti od radnog mesta) se pozivaju na drugi krug razgovora.
21-28 od kraja važenja oglasa :
Po okončanju drugog kruga razgovora, dajemo ponudu kandidatu koji je nabolje odgovarao našim zahtevima.

Ne zaboravite da tokom procesa selekcija ne biramo samo mi Vas, nego i Vi nas !

Šta nudimo našim zaposlenima?


Već sama lokacija, naša planinska lepotica - Kopaonik kao mesto dešavanja naših poslovnih procesa je nešto potpuno drugačije. Naš posao, izgradnja i razvoj apartmanskog naselja na ovako lepom mestu, turističke i druge usluge su u službi uživanja i zadovoljstva naših kupaca i partnera. 

Međusobno se poštujemo i ponosni smo na šarenolikost našeg tima i neformalnu atmosferu koja vlada među nama.

Usmereni smo na ostvarenje naših poslovnih rezultata, a kao najvažniji ističemo : Zadovoljstvo svakog našeg gosta !
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.