JT International a.d. Senta

JT International a.d. Senta

O nama

JT International a.d. Senta je članica Japan Tobacco International (JTI) grupe, jednog od vodećih proizvođača duvanskih proizvoda u svetu, sa centralom u Švajcarskoj, u Ženevi. Mi smo prava međunarodna i multikulturalna kompanija sa više od 26.000 zaposlenih, 364 kancelarije širom sveta, 25 fabrika, osam istraživačkih centara i pet pogona za obradu duvana. Naša kompanija posluje u 120 zemalja u svetu i spaja mnogo kultura i pripadnike čak 100 nacionalnosti.    
Predstavništvo JTI-a u Srbiji se nalazi u Beogradu, a naša fabrika je smeštena u Senti. JT International a.d. Senta predstavlja prvu i najveću direktnu japansku investiciju u Srbiji, a kompanija je do sada u Srbiji uložila 169 miliona dolara. JTI u Srbiji stalno zapošljava više od 280 ljudi, a kompanija sarađuje sa 380 uzgajivača duvana i sezonskih radnika.
Naša kompanija svojim zaposlenima pruža brojne prednosti i pogodnosti, kao što su  prilike za unapređenje karijere, sjajna radna atmosfera i stimulativna zarada. Pored treninga i prilika za profesionalni razvoj, koji su obezbeđeni za svakog zaposlenog, u našoj kompaniji vas čeka okruženje u kojem se trud i zalaganje vrednuju i nagrađuju. Nagrađivanje zaposlenih prema učinku je jedan od glavnih principa kompanije. Pored plate, JTI svojim zaposlenima nudi široku paletu drugih pogodnosti.
Program prakse pod nazivom JUMP je namenjen talentovanim diplomcima i studentima poslednje godine fakulteta, koji su u potrazi za mestom koje će biti odskočna daska za njihovu dalju karijeru. Tokom 12 meseci koliko traje program, polaznici prakse imaju priliku da uče od vrhunskih stručnjaka dok učestvuju na pravim projektima. Za više informacija o programu prakse JUMP, posetite stranicu www.jump.jti.com.
Ukoliko želite da vas obaveštavamo o otvorenim pozicijama u kompaniji, registrujte se na stranici karijere na jti.com i lajkujte našu fejsbuk stranicu JTICareersSerbia.

Naši zaposleni

Darko Milovanović
Brend menadžer

Posao brend menadžera podrazumeva određivanje strateškog pravca kretanja brenda, sprovođenje projekata, poput novih lansiranja i promena, definisanje i sprovođenje komunikacione i strategije prodaje kako bi se postigli ključni ciljevi brenda. Dan mi počinje sumiranjem dnevnih zadataka i određivanjem prioriteta sa članovima tima. Sastanci, analize, donošenje odluka, i otvorena diskusija sa članovima tima čine svaki dan zanimljivim.

Milica Likić
Saradnica u pravnoj službi

Moja uloga je da podržim aktivnosti drugih odeljenja i da na taj način doprinesem ostvarenju jednog od glavnih ciljeva kompanije – poslovanje u saglasnosti sa lokalnim zakonodavstvom. Izuzetno cenim to što kompanija brine o svojim zaposlenima, pruža im sjajne beneficije i omogućava da se stalno usavršavaju, što kroz saradnju sa kolegama iz drugih odeljenja i sa drugih tržišta, što kroz eksterne obuke.

Milan Đurković
Predstavnik prodaje na terenu

Moja glavna zaduženja se odnose na postizanje ciljeva prodaje na teritoriji za koju sam zadužen. Svaki radni dan je drugačiji, što moj posao čini izuzetno zanimljivim i dinamičnim. Naša kompanija posluje u veoma izazovnom okruženju. Ono što je čini posebnom, jeste to što na izazove odgovara tako što još više ulaže u razvoj svojih zaposlenih. Na taj način nas sve podstiče da radimo svoj posao još bolje i budemo mu 100% posvećeni. Radno okruženje i međuljdski odnosi su na zavidnom nivou, što naši poslovni partneri prepoznaju u svakodnevnom radu.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/JTIcareers/

Kontakt

JT International a.d. Senta

Fabrika - Subotički drum 17  Ogranak u Beogradu - Vladimira Popovica 38, Senta/Beograd, SRBIJA

Serbia.Careers@jti.com

http://www.jti.com/

Facebook
Twitter