JT International a.d. Senta
JT International a.d. Senta

JT International a.d. Senta

O kompaniji

Japan Tobacco International (JTI) je najveći poslodavac u duvanskoj industriji budući da od polja duvana, preko fabrike u Senti, i kancelarije u Beogradu pa do prodavnica širom zemlje angažuje 3,000 ljudi. Jedan je od pet najvećih poreskih obveznika sa 2,6 milijarde dolara uplaćenih u budžet od 2006. Jedina je inostrana kompanija koja otkupljuje domaći duvan, i ujedno najveći proizvođač duvana u Srbiji. Dobitnik je priznanja Virtus koje se dodeljuje za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje. Od kupovine fabrike u Senti 2006. godine, kompanija JTI je utrostručila udeo na tržištu, istovremeno izvozeći cigarete na tržišta Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Albanije, i duvana u EU.

Naša kompanija svojim zaposlenima pruža brojne prednosti i pogodnosti, kao što su prilike za unapređenje karijere, sjajna radna atmosfera i stimulativna zarada. Pored treninga i prilika za profesionalni razvoj, koji su obezbeđeni za svakog zaposlenog, u našoj kompaniji vas čeka okruženje u kojem se trud i zalaganje vrednuju i nagrađuju. Nagrađivanje zaposlenih prema učinku je jedan od glavnih principa kompanije. Pored plate, JTI svojim zaposlenima nudi široku paletu drugih pogodnosti.
JTI u Srbiji je osmu godinu zaredom dobio prestižnu nagradu Top Employer, koja se dodeljuje poslodavcima za izuzetne prakse u upravljanju ljudskim resursima.

Ukoliko želite da vas obaveštavamo o otvorenim pozicijama u kompaniji, registrujte se na stranici jobs.jti.com

Beneficije

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Fabrika - Subotički drum 17; Ogranak u Beogradu - Bulevar Milutina Milankovića 1i, Senta/Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

08052441

PIB

101102656

Broj zaposlenih

251 - 500