JT International a.d. Senta-logo

JT International a.d. Senta

JT International a.d. Senta-bg

O kompaniji

Japan Tobacco International (JTI) je najveći poslodavac u duvanskoj industriji budući da od polja duvana, preko fabrike u Senti, i kancelarije u Beogradu pa do prodavnica širom zemlje angažuje 3,000 ljudi. Jedan je od pet najvećih poreskih obveznika sa 2,6 milijarde dolara uplaćenih u budžet od 2006. Jedina je inostrana kompanija koja otkupljuje domaći duvan, i ujedno najveći proizvođač duvana u Srbiji. Dobitnik je priznanja Virtus koje se dodeljuje za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje. Od kupovine fabrike u Senti 2006. godine, kompanija JTI je utrostručila udeo na tržištu, istovremeno izvozeći cigarete na tržišta Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Albanije, i duvana u EU.

Naša kompanija svojim zaposlenima pruža brojne prednosti i pogodnosti, kao što su prilike za unapređenje karijere, sjajna radna atmosfera i stimulativna zarada. Pored treninga i prilika za profesionalni razvoj, koji su obezbeđeni za svakog zaposlenog, u našoj kompaniji vas čeka okruženje u kojem se trud i zalaganje vrednuju i nagrađuju. Nagrađivanje zaposlenih prema učinku je jedan od glavnih principa kompanije. Pored plate, JTI svojim zaposlenima nudi široku paletu drugih pogodnosti.
JTI u Srbiji je šestu godinu zaredom dobio prestižnu nagradu Top Employer, koja se dodeljuje poslodavcima za izuzetne prakse u upravljanju ljudskim resursima.

Ukoliko želite da vas obaveštavamo o otvorenim pozicijama u kompaniji, registrujte se na stranici jobs.jti.com

Beneficije

Porodica i roditeljstvo

Zdravlje

Edukacija, profesionalni razvoj

Nagrade, bonusi, pokloni

Obuke, konferencije

Fleksibilno radno vreme

Rad od kuće

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Kontakt

JT International a.d. Senta

JT International a.d. Senta

Društvene mreže

Adresa

Fabrika - Subotički drum 17; Ogranak u Beogradu - Bulevar Milutina Milankovića 1i

Senta/Beograd, Srbija

Matični broj

08052441

PIB

101102656

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.