JT International a.d. Senta

JT International a.d. Senta

Poslovi

O nama

JT International a.d. Senta je članica Japan Tobacco International (JTI) grupe, jednog od vodećih proizvođača duvanskih proizvoda u svetu, sa centralom u Švajcarskoj, u Ženevi. Mi smo prava međunarodna i multikulturalna kompanija sa preko 45 000 zaposlenih, 399 kancelarija širom sveta, 25 fabrika, osam istraživačkih centara i pet pogona za obradu duvana. Naša kompanija posluje u 125 zemalja u svetu i spaja mnogo kultura i pripadnike čak 100 nacionalnosti.    

Predstavništvo JTI-a u Srbiji se nalazi u Beogradu, a naša fabrika je smeštena u Senti. JT International a.d. Senta predstavlja prvu i najveću direktnu japansku investiciju u Srbiji, a kompanija je do sada u Srbiji uložila 169 miliona dolara. JTI u Srbiji stalno zapošljava više od 280 ljudi, a kompanija sarađuje sa 380 uzgajivača duvana i sezonskih radnika.

Naša kompanija svojim zaposlenima pruža brojne prednosti i pogodnosti, kao što su  prilike za unapređenje karijere, sjajna radna atmosfera i stimulativna zarada. Pored treninga i prilika za profesionalni razvoj, koji su obezbeđeni za svakog zaposlenog, u našoj kompaniji vas čeka okruženje u kojem se trud i zalaganje vrednuju i nagrađuju. Nagrađivanje zaposlenih prema učinku je jedan od glavnih principa kompanije. Pored plate, JTI svojim zaposlenima nudi široku paletu drugih pogodnosti.
JTI u Srbiji je petu godinu zaredom dobio prestižnu nagradu Top Employer, koja se dodeljuje poslodavcima za izuzetne prakse u upravljanju ljudskim resursima.

Ukoliko želite da vas obaveštavamo o otvorenim pozicijama u kompaniji, registrujte se na stranici jobs.jti.com

Pored redovnih programa plaćene prakse koje oglašavamo, za studente i mlade ljude koji su nedavno završili fakultete spremili smo veliki, globalni izazov. Make It Bright ti nudi mogućnost da postaneš deo velike, internacionalne kompanije i da osvojiš plaćenu praksu u Ženevi. Osim toga, spremili smo i mnogo sjajnih nagrada, a sama avantura je neverovatno iskustvo!
Saznaj više na stranici makeitbright.com

Zašto mi?

JTI volunteers!

JTI volonteri pomažu zejednici!

U našoj kompaniji, briga o drugima je kohezivni element koji pokreće tim. Bez obzira na međusobne različitosti, sve zaposlene odlikuje solidarnost i želja da zajedno učine nešto dobro. Upravo ta želja rezultirala je brojnim volonterskim akcijama!
 
Prošle godine, organizovali smo akcije sadnje stabala u Beogradu, Senti i Nišu, kao i akciju ozelenjavanja dvorišta Ekonomskog fakulteta u Beogradu u kojoj smo učestvovali zajedno sa studentimaa, a o našoj brizi o životnoj sredini govori i prošlogodišnja akcija čišćenja Ade Huje.
 
Posebno smo ponosni na to što se akcije često organizuju i na inicijativu samih zaposlenih. U decembru, kolege su predložile da podržimo ekonomsko osnaživanje žena donacijom socijalnom preduzeću „Ruke“ u Pančevu. To smo i uradili. Zajedno! Tom prilikom smo učestvovali i u izradi unikatnih proizvoda ove organizacije što je bilo još jedno nezaboravno iskustvo.
 
Iako su volonterske akcije često inspirisane uočenim potrebama društva u datom trenutku, postoje i one koje su svima draga tradicija. Na kraju svake godine, zaposleni u našoj fabrici u Senti uručuju tradicionalnu novogodišnju donaciju Narodnoj kuhinji, gde volontiraju i dele pakete hrane korisnicima. Ove godine, akcijom su bile obuhvaćene i Narodne kuhinje u Beogradu i Šapcu.
 
Zaista smo ponosni na svoje zaposlene koji rado poklanjaju svoje vreme zajednici, a kompanije sa zadovoljstvom podržava nove inicijative.
 
Svaka akcija se dugo pamti i prepričava kao sjajan timski doživljaj, a po završetku jedne uvek se rađaju nove ideje za još dobrih dela.

Naši zaposleni

Mila
​Odeljenje Finansija

U poslednje četiri godine koliko sam u JTI, stalno učim nešto novo i to je ono što mi se najviše dopada. Tvoje mišljenje kao zaposlenog se uvažava i vrlo cesto imaš priliku da podeliš svoje ideje, ali i da ih realizuješ što te inspiriše da se unapredjuješ svakodnevno. Smatram da su kolege vrlo važan deo radnog okruženja i u JTI možeš očekivati da budu vrlo prijateljski nastrojeni i puni podrške.

Vladimir
Odeljenje Prodaje

Rad u JTI je kao pecanje ribe na mušicu jer ako se fokusiraš na malu ribu, imaćeš dobar ulov. Odnosno, ukoliko ti fokus bude na manjim stvarima kako bi ih učinio savršenima, dobro ćeš proći. Saznanje da sve što cinim utiče na celokupan rezultat JTI koji se ceni, mi donosi mir i harmoniju što se dalje prenosi na moj posao i na moj tim.

Sanja
Odeljenje Marketinga

Započela sam svoju karijeru u JTI kao student pre pet godina i od tada sam radila na nekoliko različitih pozicija. Za mene rad u velikoj kompaniji znaci da imaš mogućnost da se konstantno razvijaš i da učiš nove stvari. To je upravo ono što ti JTI omogućuje – brojne mogućnosti da unapređuješ svoje veštine, priliku da učiš i da napreduješ u svom znanju. Poput dobro sinhronizovane baletske predstave – ljudi odlično rade svoj posao i naprosto želiš da im se pridružiš u tome.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/JTIcareers/

Kontakt

JT International a.d. Senta

Fabrika - Subotički drum 17  Ogranak u Beogradu - Vladimira Popovica 38, Senta/Beograd, SRBIJA

jobs.jti.com/

Facebook
Twitter