JT International a.d. Senta-logo

JT International a.d. Senta

JT International a.d. Senta-bg

O kompaniji

JT International a.d. Senta je članica Japan Tobacco International (JTI) grupe, jednog od vodećih proizvođača duvanskih proizvoda u svetu, sa centralom u Švajcarskoj, u Ženevi. Mi smo prava međunarodna i multikulturalna kompanija sa preko 45 000 zaposlenih, 399 kancelarija širom sveta, 25 fabrika, osam istraživačkih centara i pet pogona za obradu duvana. Naša kompanija posluje u 125 zemalja u svetu i spaja mnogo kultura i pripadnike čak 100 nacionalnosti.    

Predstavništvo JTI-a u Srbiji se nalazi u Beogradu, a naša fabrika je smeštena u Senti. JT International a.d. Senta predstavlja prvu i najveću direktnu japansku investiciju u Srbiji, a kompanija je do sada u Srbiji uložila 169 miliona dolara. JTI u Srbiji stalno zapošljava više od 280 ljudi, a kompanija sarađuje sa 380 uzgajivača duvana i sezonskih radnika.

Naša kompanija svojim zaposlenima pruža brojne prednosti i pogodnosti, kao što su  prilike za unapređenje karijere, sjajna radna atmosfera i stimulativna zarada. Pored treninga i prilika za profesionalni razvoj, koji su obezbeđeni za svakog zaposlenog, u našoj kompaniji vas čeka okruženje u kojem se trud i zalaganje vrednuju i nagrađuju. Nagrađivanje zaposlenih prema učinku je jedan od glavnih principa kompanije. Pored plate, JTI svojim zaposlenima nudi široku paletu drugih pogodnosti.
JTI u Srbiji je petu godinu zaredom dobio prestižnu nagradu Top Employer, koja se dodeljuje poslodavcima za izuzetne prakse u upravljanju ljudskim resursima.

Ukoliko želite da vas obaveštavamo o otvorenim pozicijama u kompaniji, registrujte se na stranici jobs.jti.com

Pored redovnih programa plaćene prakse koje oglašavamo, za studente i mlade ljude koji su nedavno završili fakultete spremili smo veliki, globalni izazov. Make It Bright ti nudi mogućnost da postaneš deo velike, internacionalne kompanije i da osvojiš plaćenu praksu u Ženevi. Osim toga, spremili smo i mnogo sjajnih nagrada, a sama avantura je neverovatno iskustvo!
Saznaj više na stranici makeitbright.com

Beneficije

Edukacija, profesionalni razvoj

Nagrade, bonusi, pokloni

Obuke, konferencije

Fleksibilno radno vreme

Rad od kuće

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Sport i rekreacija

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Kontakt

JT International a.d. Senta

JT International a.d. Senta

Društvene mreže

Adresa

Fabrika - Subotički drum 17; Ogranak u Beogradu - Vladimira Popovica 38

Senta/Beograd, Senta/Beograd

Srbija

Matični broj

08052441

PIB

101102656

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.