Jugodata doo

Jugodata doo

O kompaniji

Jugodata je danas tržišni lider u prodaji PC računara u Srbiji, čiju vodeću poziciju nesumnjivo garantuje više desetina hiljada zadovoljnih kupaca. Osnovana još 1. decembra 1987. godine, Jugodata je tokom svojih osamnaest godina uspešnog rada oformila stručan i dinamičan tim, koji se dokazao brojnim poslovnim akcijama i kao uvek prvi na tržištu donosio zapadni način poslovanja.

Višegodišnja saradnja sa MDG Computers iz Kanade krunisana je ulaganjem MDG-a u Jugodatu i domaće tržište 2001. godine, što je donelo najviše severnoameričke standarde, pristup kapitalu i tehnologiji poslovanja. MDG Computers je najveći nacionalni prodavac računara u Kanadi, a Jugodata, kao deo MDG-a iz Srbije, ima mogućnost da izbegavanjem posrednika u lancu nabavke, dobija najpovoljniju cenu komponenti vrhunskog kvaliteta, koje daju punu vrednost svakom Jugodata računaru.

Kao najveći domaći prodavac računara Jugodata je prirodno i značajni partner vodećih svetskih informatičkih korporacija kao što su Microsoft, Intel, Hewlett-Packard, Samsung, Daewoo i drugi. Sledeći najviše poslovne standarde MDG-a, Jugodata u svoje računare ugrađuje isključivo originalne Intel procesore.

Pored specijalizovanih prodavnica u Beogradu (Zvezdara, Novi Beograd, Banovo Brdo,Zemun) imamo prodavnice i u Subotici, Somboru, Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu, Pančevu, Prokuplju, Leskovcu, Nišu... Mi u Jugodati planiramo dalje širenje ovog izvanrednog koncepta i pokrivanje još većeg broja gradova u Srbiji lokalnim prisustvom.

Jugodata u svojim računarima pruža maksimalni kvalitet i performanse za najpovoljniju cenu na tržištu. Stečenu tradiciju nastavljamo i dalje pod motom: VIŠE ZA MANJE!

 

Kontakt

Adresa

Bulevar kralja Aleksandra 326 , Novi Beograd, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07437064

PIB

100027580