Ivković Investment Group doo

Ivković Investment Group doo

O kompaniji

Sinonim za vrhunski servis i distribuciju pocinkovanih limova i pocinkovanih plastificiranih limova. Ivković Investment Group d.o.o. je jedan od vodećih distributera u oblasti bojenih plastificiranih i pocinkovanih limova na Srpskom tržištu koji se takođe uspešno pozicionirao i na inostranim tržištima (Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Albanija).

Klijentima pružamo vrhunsku uslugu, visoko kvalitetne proizvode, podršku u prodaji i razvoju, prateći i vodeći računa o njihovim očekivanjima. Reagujemo proaktivno, inovativno i fleksibilno.

Zaposlenima pružamo sigurno, kvalitetno i prijatno radno okruženje uz šansu za razvoj i napredak. Posvećeni smo kreiranju atmosfere kojom podstičemo timski rad, obuke, stalno učenje, inicijativnost, inovativnost i kreativnost. Želja nam je da stvorimo okruženje koje omogućava zdrav odnos između profesionalnog i privatnog života zaposlenih. Ovakva posvećenost omogućava nam da privučemo i zadržimo najbolje i najkvalifikovanije kadrove, obezbeđujući im radno okruženje na koje oni mogu biti ponosni i uživati u poslu koji obavljaju uvek idući u pravcu postavljene misije.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Vladislava Maržika 7, 36212 Ratina, Kraljevo, Srbija

Kontakt
Matični broj

07365705

PIB

101071410