Jumanji Bowling & Pizzeria

Jumanji Bowling & Pizzeria

O kompaniji

Jumanji Pizzeria je moderno opremljena i savremeno organizovana kombinacija picerije i caffebar-a, prijatnog ambijenta i enterijera vedrih boja. Kao takva predstavlja savršeno mesto gde ćete sa razlogom sa Vašim najbližima provesti nezaboravne i najlepše trenutke odmora ili zabave. Pored komfora koji pružamo nudimo i izuzetno bogat meni po tradicionalnim receptima. Zahvaljujući specijalitetima naše kuhinje, prijatnoj atmosferi, ljubaznom i profesionalnom osoblju sigurno ćete poželeti da nas opet posetite.

Kod nas možete popiti kafu, uživati u egzotičnim jelima naše kuhinje, osvežiti se nekim od mnogobrojnih pića iz ponude, surfovati internetom ili pratiti dešavanja na TV-u, ili možda čak u potrazi za većom zabavom posetiti naš Bowling Centar. Od proleća do jeseni možete uživati u terasi sa koje se pruža predivan pogled na Gabrić ćupriju i Park na Prozivci. Neposredno uz objekat nalazi se parking bez naplate.


U sklopu našeg objekta je i bowling centar


U prijatnom ambijentu Jumanji Bowling Centra očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rođendan ili se opuštate sa prijateljima i porodicom ili u okviru svoje firme organizujete takmičenje za jačanje duha i prijateljstva, kapaciteti naše kuglane stoje Vam na raspolaganju. Čari ove igre, već u samom startu, otkrili su mnogi. Bowling ravnopravno igraju i deca sa roditeljima ali i ozbiljni ljudi u poznijim godinama. Ovo je igra sigurne ruke i oštrog oka. U njoj nije važno da li imate 15 ili 65 godina. Tu se i ogleda takmičarski duh i izazov jer u ovoj igri godine nemaju značaja. Naša je želja da ovu igru popularizujemo među ljudima u Srbiji i da za ovaj sport probudimo interesovanje kakvo za njim vlada i u svetu. Mi smo u taj uspeh sigurni.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Nade Dimić 7, Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

20453095

PIB

105764356

Broj zaposlenih

< 20