JYSK d.o.o.
JYSK d.o.o.

JYSK d.o.o.

Ako donesete predanost, dobićete mogućnosti.

O kompaniji

JYSK GRUPA
 
JYSK je internacionalni maloprodajni lanac koji prodaje 'sve za kuću', vlasnik lanca je u isto vreme i njegov izvorni osnivač, Lars Larsen, širom Danske poznat kao vodeći trgovac koji uvek ima 'sjajne ponude'. 

1979. godine kad je otvorio svoju prvu prodavnicu, u drugom po veličini gradu u Danskoj, Aarhusu, Larsen je imao velike ambicije, ali nije mogao ni da nasluti kojom brzinom će njegov posao da se razvija.

Danas JYSK grupa obuhvata više od 3000 prodajnih objekata u 50 zemalja sveta. Godišnji promet grupe je približno 4,8 milijarde evra. Razvoj je stabilan i kontrolisan, a glavnu snagu čini više od 26500 zaposlenih.
      
Reč 'JYSK' je bila deo naziva kompanije od samog početka. Na danskom jeziku reč 'JYSK' označava sve, odnosno, svakoga sa poluostrva Jutland (odakle je i Lars Larsen), a obično se povezuje sa skromnošću, temeljnošću i iskrenošću - tri vrednosti sa kojima se i sam Larsen oduvek identifikovao. JYSK znači pouzdanost, a dogovor je uvek dogovor.
 
 
JYSK U SRBIJI
 
Početkom 2011. godine JYSK je otvorio svoju prvu prodavnicu u Srbiji, u Subotici. U nekoliko godina JYSK je proširio svoju mrežu prodavnica koja danas broji više od 40 prodavnica na području cele države. Uz neprestanu potragu za novim i atraktivnim lokacijama radi se i na preuređenju i osvježavanju postojećih prodavaonica.
 
JYSKova snaga i vrednost leži u kompanijskoj kulturi, a zaposlene pokreće zajednička ambicija za razvojem kao i da postanu još uspešniji. To je nešto što svi zaposleni u JYSKu dele i u šta veruju!

Beneficije

Proces selekcije

Naš selekcijski proces se sastoji od nekoliko faza: čitanje prijava, video predstavljanje, prvi i drugi krug razgovora. Svaka faza traje otprilike jednu sedmicu, a celi proces će biti završen najduže za mesec dana od dana završetka oglasa. Kao kandidat uključen u selekciju, dobićete povratne informacije o svom daljnjem statusu prilikom završetka svake od faza – u obliku poziva u sledeću fazu ili ćemo Vam se zahvaliti na učestvovanju.


Kontaktiraćemo vas e-mailom ili telefonom, stoga ukoliko promenite e-mail adresu ili telefonski broj, molimo vas da ažurirate svoj profil na našoj web stranici.


Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa selekcijskim procesom, slobodno se obratite našem Odeljenju ljudskih resursa na posao@jysk.com.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Batajnički drum 1, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20658266

PIB

106679160

Broj zaposlenih

501 - 1000