JYSK d.o.o.

JYSK d.o.o.

Poslovi

Rukovodilac prodavnice

Užice

rok 03.11.2020.

Prodavac / Skladišni radnik

Kraljevo

rok 03.11.2020.

O nama

JYSK GRUPA
 
JYSK je internacionalni maloprodajni lanac koji prodaje 'sve za kuću', vlasnik lanca je u isto vreme i njegov izvorni osnivač, Lars Larsen, širom Danske poznat kao vodeći trgovac koji uvek ima 'sjajne ponude'. 

1979. godine kad je otvorio svoju prvu prodavnicu, u drugom po veličini gradu u Danskoj, Aarhusu, Larsen je imao velike ambicije, ali nije mogao ni da nasluti kojom brzinom će njegov posao da se razvija.

Danas JYSK grupa obuhvata više od 2500 prodajnih objekata u 50 zemalja sveta. Godišnji promet grupe je približno 4,02 milijarde evra. Razvoj je stabilan i kontrolisan, a glavnu snagu čini više od 22000 zaposlenih.
      
Reč 'JYSK' je bila deo naziva kompanije od samog početka. Na danskom jeziku reč 'JYSK' označava sve, odnosno, svakoga sa poluostrva Jutland (odakle je i Lars Larsen), a obično se povezuje sa skromnošću, temeljnošću i iskrenošću - tri vrednosti sa kojima se i sam Larsen oduvek identifikovao. JYSK znači pouzdanost, a dogovor je uvek dogovor.
 
 
JYSK U SRBIJI
 
Početkom 2011. godine JYSK je otvorio svoju prvu prodavnicu u Srbiji, u Subotici. U nekoliko godina JYSK je proširio svoju mrežu prodavnica koja danas broji više od 30 prodavnica na području cele države. Uz neprestanu potragu za novim i atraktivnim lokacijama radi se i na preuređenju i osvježavanju postojećih prodavaonica.
 
JYSKova snaga i vrednost leži u kompanijskoj kulturi, a zaposlene pokreće zajednička ambicija za razvojem kao i da postanu još uspešniji. To je nešto što svi zaposleni u JYSKu dele i u šta veruju!

Zašto mi?

Zašto postati deo JYSK tima?

U JYSKu smo jako ponosni na izražen takmičarski i timski duh među našim zaposlenima. Organizujemo interna takmičenja u kojima najbolji timovi dobijaju nagrade poput zajedničkih večera, putovanja i bonusa. Svake godine, najbolji menadžeri provavnica osvajaju službeni auto, a svi zaposleni u prodavnici ostvaruju bonuse čiji iznos zavisi od rezultatu koji ostvari ceo tim.

Dva puta godišnje zatvaramo sve prodavnice radi održavanja JYSK Party-a i Family day-a. Na našem godišnjem Party-u učestuje više od 1000 zaposlenih iz Srbije i ostatka regije kako bismo svi zajedno mogli proslaviti uspešnu godinu iza nas, dok Family day svi naši zaposleni provode u zajedničkom druženju sa svojim porodicama i kolegama. 

Naši zaposleni

Danijel Jovanović
Interni revizor

Za posao u JYSKu saznao sam preko konkursa i odlučio da se prijavim za mesto menadžera prodavnice jer sam već imao dosta iskustva na sličnim pozicijama. Počeo sam da radim kada je  otvorena prodavnica u Kruševcu, u januaru 2014. i već na samom početku video sam da je taj posao vredan truda. Trudio sam se da svo svoje znanje koje sam sticao kroz obuke i treninge prenesem mojim kolegama. Njihov uspeh, razvoj i timski rad su mi bili na prvom mestu, jer je to temelj uspeha svake uspešne organizacije.

Kada je postalo jasno da je moj tim samostalan, visoko obučen i da može funkcionisati bez mene, bio sam spreman za idući korak te sam danas u uvodnom programu za poziciju internog revizora. 

U ovom poslu najviše mi se sviđaju nova iskustva, svakodnevna prilika za učenje, napredovanje i razvoj, upoznavanje novih kolega iz različitih gradova te putovanja. Pre svega bih izdvojio fenomenalnu radnu atmosferu, kolege koji su puni pozitivne energije i mentori koji su spremni da pomognu u bilo kom trenutku i nesebično podele svoje znanje. Sviđa mi se organizovanost i planiranje gde svoju pažnju i energiju mogu da usmerim na vrlo bitne stvari koje imaju uticaja na čitavu organizaciju.


Milan Stevanović
District Manager

Moj put u JYSKu započeo je na poziciji menadžera prodavnice u Jagodini. Sećam se da sam bio iznenađen organizacijom i odnosom JYSKa prema ljudima. Što se tiče mog radnog mesta, na početku je sve izgledalo jako strašno i sa puno obaveza, ali vrlo brzo se moje znanje stabilizovalo te je sav taj rad urodio plodom. 

U manje od godinu dobio sam priliku za napredovanje kada se otvorila pozicija regionalnog menadžera prodaje. Kada je objavljen konkurs, moja jedina dilema bila je jesam li dovoljno dugo u JYSKu, odnosno da li sam stekao pravo da se prijavim. Kada sam saznao da mogu da se prijavim, odmah sam to uradio jer sam bio uveren da imam veliku šansu da budem izabran

Najdraži deo posla mi je komunikacija i saradnja sa svim kolegama unutar organizacije. Kao i na početku karijere, oduševila me je količina podrške koju sam dobio od svojih ljudi.​Za sada mi je najveći izazov pokazati svim mojim zaposlenima da svi moramo verovati u to da svakodnevno trebamo učiti, truditi se i radti da bismo zajedno bili bolji. Srećom, okružen sam odličnim ljudima od kojih svakodnevno učim, koji mi svakodnevno pokazuju sve više poverenja i sa kojima se svaki izazov lako savladava!  

Ivan Vančić
District Manager Trainee (DMT) 

U JYSKu sam započeo s radom 2015. godine na poziciji prodavca u radnji u Požarevcu. Najviše mi se svidela dinamika posla i njegova raznovrsnost, i to koliko su prodavci u JYSKu uključeni u sve procese koji se odvijaju, što je i najviše uticalo na moj razvoj.

​Otkako sam postao menadžer prodavnice dobio sam puno više odgovornosti, kao menadžer prodavnice moraš da budeš primer kolegama sa kojima radiš - i sve mora polaziti od tebe. Moraš motivisati ekipu u izazovnim situacijama i uvek biti tu za njih. U svakodnevnom radu takođe veoma je važno imati „širu sliku“ i uvek razmišljati par koraka unapred. 

Kada sam video oglas za District Manager Trainee (DMT) program odlučio sam se prijaviti i sada sam ponosan član nove DMT generacije. DMT program je jako dinamičan program u kom učim i razvijam se radeći dosta praktičnog rada, a ujedno je jako zanimljiv i zabavan. Kao zaposleni u JYSKu imate neograničene mogućnosti. Jer je sve isključivo na vama, koliko imate volje i želje da se razvijate i koliko želite da napredujete. 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/JYSK.rs/

Kontakt

JYSK d.o.o.

Batajnički drum 1, Beograd, Srbija 

posao@jysk.com

www.jysk.rs

+381 11 7700 154
Facebook
Twitter