JYSK d.o.o.
JYSK d.o.o.

JYSK d.o.o.

Ako donesete predanost, dobićete mogućnosti.

O kompaniji

JYSK GRUPA   


JYSK je internacionalni maloprodajni lanac koji prodaje 'sve za kuću', vlasnik lanca je u isto vreme i njegov izvorni osnivač, Lars Larsen, širom Danske poznat kao vodeći trgovac koji uvek ima 'sjajne ponude'.  

1979. godine kad je otvorio svoju prvu prodavnicu, u drugom po veličini gradu u Danskoj, Aarhusu, Larsen je imao velike ambicije, ali nije mogao ni da nasluti kojom brzinom će njegov posao da se razvija. 


Danas JYSK grupa obuhvata više od 3300 prodajnih objekata u 48 zemalja sveta. JYSK je deo porodične grupacije Lars Larsen koja je u finansijskoj godini 2021/22. ostvarila promet od 5,9 milijardi EUR dok je JYSKov promet u finansijskoj godini 2022/23. iznosio 5,2 milijardi EUR. Razvoj je stabilan i kontrolisan, a glavnu snagu čini više od 31.000 zaposlenih.        


Reč "JYSK" je bila deo naziva kompanije od samog početka. Na danskom jeziku reč "JYSK" označava sve, odnosno, svakoga sa poluostrva Jutland (odakle je i Lars Larsen), a obično se povezuje sa skromnošću, temeljnošću i iskrenošću - tri vrednosti sa kojima se i sam Larsen oduvek identifikovao. JYSK znači pouzdanost, a dogovor je uvek dogovor.     


JYSK U SRBIJI  


 Početkom 2011. godine JYSK je otvorio svoju prvu prodavnicu u Srbiji, u Subotici. U nekoliko godina JYSK je proširio svoju mrežu prodavnica koja danas broji 45 prodavnica na području cele države. Uz neprestanu potragu za novim i atraktivnim lokacijama radi se i na preuređenju i osvežavanju postojećih prodavnica.   


JYSKova snaga i vrednost leži u kompanijskoj kulturi, a zaposlene pokreće zajednička ambicija za razvojem kao i da postanu još uspešniji. To je nešto što svi zaposleni u JYSKu dele i u šta veruju!

Beneficije

Proces selekcije

Redovno čitamo sve pristigle prijave i završavamo proces kada pronađemo pravog kandidata/kinju. Sve kandidate za koje na osnovu prijave procenimo da su odgovarajući za poziciju pozivamo na razgovor za posao – neke pozicije uključuju i dodatnu procenu putem upitnika.


Prvi korak koji te očekuje u procesu selekcije je video predstavljanje putem koga imaš priliku da pokažeš koliko si motivisan/a za ovu poziciju. Poziv na video predstavljanje poslaćemo ti putem mejla, pa svakako proveri svoj inbox.


Nakon video predstavljanja imaš priliku da učestvuješ u novini u procesu selekcije, a to je procena putem zabavne video igre. Odigraj i pokaži da si najbolji/a.


Kontaktiraćemo vas e-mailom ili telefonom, stoga ukoliko promenite e-mail adresu ili telefonski broj, molimo vas da ažurirate svoj profil na našoj web stranici.


Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa selekcijskim procesom, slobodno se obratite našem Odeljenju ljudskih resursa na posao@jysk.com.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Batajnički drum 1, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20658266

PIB

106679160

Broj zaposlenih

501 - 1000