Kabelnet d.o.o.

Kabelnet d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Kabelnet d.o.o. je osnovana u januaru 2008. godine. Poslednjih godina kompanija se formirala kao jedna od vodećih telekomunikacionih kompanija u Srbiji sa podružnicama u Hrvatskoj, Nemačkoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji kao i projektima u Crnoj Gori.

Kompanija je specijalizovana za planiranje, implementaciju i održavanje telekomunikacionih i elektrodistributivnih mreža i ima stručnost i snažne reference u projektima po sistemu ključ u ruke. Danas je kompanija izgradila snažno prisustvo u regionu Zapadnog Balkana i aktivna je na nemačkom tržištu.

Naš cilj je da izgradimo konkurentnu poziciju na nemačkom tržištu sa akcentom na kvalitet i zadovoljstvo kupaca i da zadržimo trenutnu regionalnu poziciju.

Kabelnet grupa se razvila na više od 120 zaposlenih u Srbiji, Hrvatskoj, Nemačkoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji. Svaka kompanija je uredno registrovana i potpuno nezavisna za obavljanje poslova sa zajedničkim građevinskim odeljenjem u Srbiji.

Kompanija posluje uglavnom na bazi angažovanih timova sa sopstvenim mašinama i alatima.

Kabelnet d.o.o. je u Srbiji licenciran od strane Ministarstva građevinarstva za planiranje i realizaciju velikih telekomunikacionih projekata.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Kontakt

Adresa

STEFANA PRVOVENČANOG 1 21000 Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20369884

PIB

105386546

Broj zaposlenih

51 - 100