Kafeterija&Love&Brands d.o.o.

Kafeterija&Love&Brands d.o.o.

O kompaniji

Kafeterija, najbrže rastući lanac kafeterija u Srbiji i regionu, posluje već 5 godina i dokazanim kvalitetom i konstantnim inovacijama uvodi novu perspektivu kulture ispijanja kafe kroz uvoz zrna iz više od 10 zemalja širom sveta i kreativnu edukaciju sugrađana o različitim vrstama kafe i načinima pripreme.

Kafeterija u svom asortimanu za sada nudi više od 15 jedinstvenih vrsta kafa, među kojima su i veoma retki ukusi, ekskluzivni u ovom delu Evrope, pa tako, gosti Kafeterije se svakog jutra mogu razbuditi uz ukuse Indija ili Brazil espresa, poboljšati produktivnost uz ukuse Kolumbije, Kenije ili Etiopije, uživati u specijalno pripremljenim blendovima ili završiti dan uz bezkofeinske napitke.

Ono što ponudu Kafeterije čini posebnom je i činjenica da se proces prženja, a zatim i mlevenja odvija neposredno pred konzumaciju, a količine su uvek dozirane prema potrebama.

Vaše omiljene kofeinske napitke možete pronaći na 44 lokacije u Beogradu, Novom Sadu, Porto Montenegru, Nišu, Vrnjačkoj Banji i Kopaoniku.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Studentski trg 15 6. sprat, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20982187

PIB

108353310

Broj zaposlenih

251 - 500