Karanović & Partners o.a.d. Beograd

Karanović & Partners o.a.d. Beograd

O kompaniji

Karanovic & Partners je regionalna pravna praksa sa tradicijom od preko dve decenije. Sarađujući sa više od 100 advokata širom regiona, ponosimo se našim radom, posvećenošću i razumevanjem industrija i potreba svojih klijenata.

Radimo sa nekim od vodećih kompanija na svetu, kao i vladama, javnim preduzećima, start up-ovima i nevladinim organizacijama. Fokusiramo se na jasna rešenja i pravne savete posebno prilagođene vašim individualnim potrebama. Advokati koji sarađuju sa nama dobro su upoznati sa potrebama, kulturom i industrijom naših klijenata, čime garantujemo da će posao biti obavljen kvalitetno i pouzdano.

Karanovic & Partners sarađuje sa kancelarijama u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji, i Bosni i Hercegovini. Poslujemo po principu „jednog tima“ i kombinujemo regionalni pristup i lokalnu ekspertizu, kako bismo obezbedili koordinisane pravne savete vrhunskog kvaliteta, neophodne za postizanje poslovnih ciljeva naših klijenata.

Kontakt

Karanović & Partners o.a.d. Beograd

  • Resavska 23, Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 106134615
  • Matični broj: 20540672

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.