Karanović & Partners o.a.d. Beograd
Karanović & Partners o.a.d. Beograd

Karanović & Partners o.a.d. Beograd

O kompaniji

Karanović & Partners je advokatska kancelarija sa tradicijom koja traje duže od dve decenije i sa timom koji čini preko 150 advokata koji sarađuju širom regiona. Našu regionalnu praksu obuhvataju kancelarije sa kojima sarađujemo u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Albaniji.

Ono što nas izdvaja na tržištu jugoistočne Evrope jeste uspešno kombinovanje regionalnog pristupa i lokalne ekspertize u pružanju pravnih usluga. Dugogodišnje iskustvo i uspešno angažovanje na velikom broju transakcija koje su oblikovale tržišta u regionu ono su što nas čini pouzdanim poslovnim partnerom i pravnim savetnikom. Definisan pristup postizanju poslovnih ciljeva naših klijenata odlikuje se efikasnošću i inovativnošću. Posebno smo usmereni na pružanje jednostavnih rešenja čak i za najkompleksnija pravna pitanja..

Osim pružanja pravnih usluga, naglasak stavljamo i na naše ljude, zahvaljujući kojima postižemo sjajne rezultate.

Nudimo puno – podrške, prilika, znanja. Naše kolege prolaze kroz detaljno razrađene programe stručnog usavršavanja, a, pored formalnih treninga, u prilici su da svakodnevno uče i razmenjuju znanja radeći sa vrhunskim ekspertima u svojim oblastima.

Pružamo priliku za interni koučing, psihološku podršku, fleksibilnost rada kad god je to moguće i sistem benefita u cilju brige o dobrobiti naših ljudi. Negujemo ambicije, kreativnost i stvaramo šansu da zajedno pomeramo granice.

Ukoliko želite da postanete deo ove priče, pridružite nam se.

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Proces selekcije

Otvorene pozicije objavljujemo na nekoliko kanala - Infostudu, našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn i Instagram), kao i Karanović & Partners karijernoj stranici.

Ono što odlikuje naš proces selekcije je interaktivan i personalizovan pristup koji se sastoji iz nekoliko faza.

Prvi intervju se organizuje radi obostranog upoznavanja.

Kao naredni korak se uglavnom organizuje testiranje. Ovaj korak nam pomaže da steknemo celokupniju sliku o kandidatu.

Poslednji krug podrazumeva intervju sa team liderom, i drugim članovima tima koji se uključuju po potrebi.

Nakon finalnog izbora kandidata i završetka procesa selekcije, kontaktirane kandidate, obaveštavamo o ishodu.

Kandidati koji su zainteresovani da postanu deo našeg tima, i u momentu kada nemamo objavljene otvorene pozicije, mogu se povezati u našu bazu https://karanovicpartners.teamtailor.com/.

Specijalizovani deo naše karijerne stranice Team tailor pruža kandidatima mogućnost da preciznije definišu svoje interesovanja, kao i da se ukratko predstave. Zahvaljujući tome olakšan je inicijalni pristup upoznavanja sa kandidatom.Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Resavska 23, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20540672

PIB

106134615

Broj zaposlenih

< 20