Karcher d.o.o. Beograd
Karcher d.o.o. Beograd

Karcher d.o.o. Beograd

Makes a difference

O kompaniji

Da se upoznamo!


Kärcher je internacionalna kompanija koja postoji dugi niz godina, osnovana 1935. godine u Nemačkoj. Naš globalni tim broji preko 15.000 zaposlenih, trenutno poslujemo u 80 zemalja širom sveta u čak 150 kompanija, sa preko 50.000 servisnih centara. Imamo još puno brojki, ali...


... Čime se mi to bavimo?


Možda nas i vi prepoznajete po žutim peračima, ali naš asortiman je zapravo mnogo širi. Naša glavna delatnost je proizvodnja visokokvalitetnih uređaja za čišćenje i održavanje, uključujući pomenute perače pod visokim pritiskom, ali i usisivače, parne čistače, komunalnu tehniku pa čak i mašine za čišćenje suvim ledom. Za nas ne postoji pretežak zadatak za čišćenje, raspolažemo svime što je potrebno - mašinama, kompletnim asortimanom pribora, a proizvodimo čak i deterdžente. Volimo da istaknemo da nas izdvaja inovativnost, ali i visok kvalitet, a imamo čime to i da dokažemo - posedujemo preko 600 aktivnih patenata, i dobitnici smo više stotina internacionalnih nagrada i priznanja. Da li ste znali da je upravo Kärcher razvio perače pod pritiskom? Možda će vam biti jasnije koliko je kvalitet našeg brenda prepoznat širom sveta posle podatka da se Kärcher našao u zvaničnom rečniku francuskog jezika kao sinonim za pranje pod pritiskom. Impresivno, zar ne?

Šta je to WOW u vezi sa Kärcher-om?


Održivost je važna tema za sve nas u Kärcher-u, ali trudimo se da zaista bude i praksa u našoj svakodnevici. Prihvatamo odgovornost za životnu sredinu, naše proizvode, lanac snabdevanja, kompaniju, društvo i za naše zaposlene. Zato što verujemo da tako možemo da napravimo razliku – za društvo u kome živimo. Od 2021. naša globalna proizvodnja je CO₂ neutralna, a u našim proizvodima i ambalaži proizvoda, sve više se fokusiramo na smanjenje plastike i korišćenje održivih sirovina. Naša kompanija promoviše recikliranje i ponovnu upotrebu materijala u svojim proizvodima, čime doprinosimo smanjenju otpada i potrebe za novim resursima. Održivost je sastavni deo celog našeg lanca snabdevanja.


Želimo da edukujemo ljude o važnosti očuvanja okoline i da im pružimo alate da se pridruže našoj misiji za čistiju životnu sredinu. Iz tog razloga organizujemo brojne projekte besplatnog čišćenja širom sveta ali i u Srbiji. Naš žuti tim je do sada očistio mnoge važne lokacije u svetu, a neke od njih su statua Hrista Spasitelja u Brazilu, Kip Slobode i spomenik Mount Rushmore u SAD, Memnonovi kolosi u Egiptu... Do sada smo imali i tri projekta čišćenja u Srbiji, na Kalemegdanu i u Beo Zoo vrtu, i tek smo počeli! Više detalja o našim zanimljivim projektima možete pronaći na našim profilima na društvenim mrežama.

I, na kraju, kako se izgovara ime našeg brenda? :)  Svakog dana dobijamo simpatične verzije naziva našeg brenda i pitanje kako se to pravilno Kärcher izgovara, pa da rešimo nedoumicu - "Kerher". Što se nas tiče, ništa nije pogrešno i drago nam je da imamo puno nadimaka, stoga, slobodno nastavite da budete kreativni. :)


#bringbacktheWOW

Beneficije

Proces selekcije

Proces selekcije u kompaniji Kärcher traje najčešće oko mesec dana od trenutka prijave kandidata. Trudimo se da nemamo suvišne faze u procesu. 

Nakon inicijalnog kontakta i razmena informacija telefonom za odabrane kandidate organizujemo razgovor sa rukovodiocem odeljenja (uživo ili putem Google Meets-a), a za najuži krug selekcije razgovor sa direktorkom.

Važno nam je da iskustvo kandidata bude pozitivno i korisno bez obzira na ishod.

Vrsta selekcije
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Autoput za 55 Novi Sad, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21554227

PIB

111857619