Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kauffmann d.o.o.

Kauffmann d.o.o. logo
Auto-put Beograd-Novi Sad 2-G
Beograd
SRBIJA
011/3160-676, 011/3160-920
20-50
103410631
17563114

Kauffmann d.o.o.


O nama

Preduzeće KAUFFMANN d.o.o. je Beogradska firma, deo sistema KAUFFMANN sistema koji funkcioniše u više zemalja Evrope i Azije. Uz pomoć naših firmi iz Indije, Kine i Indonezije dolazimo do optimalnih odnosa kvaliteta i cena. Kvalitet koji nudimo je najbolji koji se može naći u Aziji, a cene su izuzetno popularne i prilagođene domaćem tržištu za sve programe koje KAUFFMANN zastupa. Evropsku robu takodje uspešno prodajemo i uvozimo.

Lideri smo u uvozu staklene galanterije (čaše, činije, vaze, vatrostalno posuđe), porcelana (servisi za ručavanje, komadni tanjiri, ukrasi), teflonskog posuđa, kao i posuđa i drugih kuhinjskih potrepština od inoksa, emajla, aluminijuma.

Nedavno smo tržištu Srbije predstavili i deo ponude koji obuhvata programe nameštaja, od klasičnog preko stilskog do ultramodernog dizajna, kao i nameštaj za spavaće, dnevne, dečije i radne sobe i baštenske garniture, kako za individualne, tako i za ugostiteljske namene.

Prodajemo i veliki asortiman galerijske robe u šta ubrajamo lampe, slike, ogledala, figure, korpe, saksije i sve druge arikle koji ulepšavaju stambeni i poslovni prostor. Materijali su drvo, kovano gvožđe, keramika, staklo.

Naš cilj je zauzimanje jedne od pozicija lidera u našoj branši na ex-yu tržištu.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Kadrovska politika

Ubeđeni smo da uspeh jednog preduzeća zavisi od osoba koje su zaposlili. Veoma se brinemo o izboru novih saradnika i njihovom uklapanju u postojeći tim. U našoj kompaniji vlada dinamična radna atmosfera, gde naši zaposleni uspevaju da se iskažu i često postižu zadate ciljeve. Mi verujemo u uspeh i konačan rezultat, zbog čega su entuzijazam, odgovornost i odlučnost osobine koje tražimo od novih, ambicioznih i preduzimljivih saradnika, komercijalista, menadžera...

KAUFFMANN je sačinjen od tima mladih, ambicioznih i uspešnih ljudi. Kvaliteti koje zahtevamo, pored stručnosti u određenom poslu, jesu komunikativnost, ljubaznost, timski rad. S obzirom da smo kompanija u razvoju, često se otvaraju nova radna mesta i zato ako ste spremni da postanete deo našeg tima, ne oklevajte da nam pošaljete svoju prijavu. Uz našu pomoć otkićete da su granice fleksibilne i da ih možete pomerati.

Najpotrebniji su nam kadrovi sa dugogodišnjim iskustvom u direktnoj (DSD) prodaji hrane i pića, hemijskih proizvoda za domaćinstvo, kuhinjskih i galerijskih proizvoda, igračaka, školskog i kancelarijskog pribora.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.