Kauffmann d.o.o.

Kauffmann d.o.o. logo
Auto-put Beograd-Novi Sad 2-G
Beograd
SRBIJA
011/3160-676, 011/3160-920
20-50
103410631
17563114

Kauffmann d.o.o.


O nama

Preduzeće KAUFFMANN d.o.o. je Beogradska firma, deo sistema KAUFFMANN sistema koji funkcioniše u više zemalja Evrope i Azije. Uz pomoć naših firmi iz Indije, Kine i Indonezije dolazimo do optimalnih odnosa kvaliteta i cena. Kvalitet koji nudimo je najbolji koji se može naći u Aziji, a cene su izuzetno popularne i prilagođene domaćem tržištu za sve programe koje KAUFFMANN zastupa.

Lideri smo u uvozu staklene galanterije (čaše, činije, vaze, vatrostalno posuđe), porcelana (servisi za ručavanje, komadni tanjiri, ukrasi), teflonskog posuđa, kao i posuđa i drugih kuhinjskih potrepština od inoksa.

Nedavno smo tržištu Srbije predstavili i deo ponude koji obuhvata programe nameštaja, od klasičnog preko stilskog do ultramodernog dizajna, kao i nameštaj za spavaće, dnevne, dečije i radne sobe i baštenske garniture, kako za individualne, tako i za ugostiteljske namene.

Prodajemo i veliki asortiman galerijske robe u šta ubrajamo lampe, slike, ogledala, figure, korpe, ćupove i sve druge arikle koji ulepšavaju stambeni i poslovni prostor. Materijali su drvo, kovano gvožđe, keramika, staklo.

Posebno izdvajamo program za kupatila koji obuhvata podne obloge, keramičke, mermerne i granitne pločice, sanitarije, kade, tuš kabine, ogledala i galanteriju.

Naš cilj jeste zauzimanje jedne od pozicija lidera na tržištu distribucije na Balkanu.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Kadrovska politika

Ubeđeni smo da uspeh jednog preduzeća zavisi od osoba koje su tu zaposlene. Veoma se brinemo o izboru novih saradnika i njihovom uklapanju u postojeći tim. U našoj kompaniji vlada dinamična radna atmosfera, gde naši zaposleni uspevaju da se iskažu i postignu zadate ciljeve. Mi verujemo u uspeh i konačan rezultat, zbog čega su entuzijazam, odgovornost i odlučnost osobine koje tražimo od novih, ambicioznih i preduzimljivih menadžera i komercijalista.

KAUFFMANN je sačinjen od tima mladih, ambicioznih i uspešnih ljudi. Kvaliteti koje zahtevamo, pored stručnosti u određenom poslu, jesu komunikativnost, ljubaznost, timski rad. S obzirom da smo kompanija u razvoju, često se otvaraju nova radna mesta i zato ako ste spremni da postanete deo našeg tima, ne oklevajte da nam pošaljete svoju prijavu.

Najpotrebniji su nam kadrovi sa dugogodišnjim iskustvom u direktnoj (DSD) prodaji cigareta, sladoleda, hrane i pića, hemijskih, kuhinjskih i galerijskih proizvoda na pozicijama Terenskog komercijaliste širom Srbije.


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.