Keba d.o.o. Novi Sad
Keba d.o.o. Novi Sad

Keba d.o.o. Novi Sad

Automation by Innovation

O kompaniji

KEBA d.o.o. Novi Sad kćerka je austrijske kompanije KEBA AG koja je osnovana 1968. godine u Lincu, gde je i danas sedište grupacije. KEBA je danas međunarodna kompanija čiji uspeh proističe iz tehnoloških inovacija, sasvim preciznih standarda kvaliteta i dinamičnog pristupa i entuzijazama svojih zaposlenih. Otuda i ne čudi slogan kompanije - "Automation by innovation"

KEBA je danas grupacija koja okuplja više preduzeća, a ima svoje ogranke širom sveta. U svim oblastima poslovanja KEBA konstantno radi na novim dostignućima i industrijskim rešenjima u cilju stvaranja trajne konkurentne prednosti za svoje klijente. Neki od važnijih poslovnih sektora su:
- industrijska automatizacija
- automatizacija bankarstva
- elektro-mobilnost
- automatizacija energije
- automatizacija logistike i dr.

U Novom Sadu i Srbiji posluje od 2012. godine, a glavnicu posla čine softverski projekti koji se obavljaju u sklopu sektora Industrijske Automatizacije. Osim sa glavnim ogrankom u Lincu, zaposleni u Novom Sadu na dnevnom nivou sarađuju i sa holandskom kompanijom DELEM koja je deo KEBA grupe

Šta nudimo našim zaposlenima?

KEBA je ponosna na svoj kolektiv u Novom Sadu. Iako mali, naš tim uspeva da iz godine u godinu stiče veće poverenje i ostvaruje uspehe u okviru KEBA Grupe. Svi proizvodi na kojima radimo - softverski i hardverski - deo su naše kompanije, tako da se poslovne odluke i strategije donose u okviru grupe a naši inženjeri ne moraju da strahuju od rokova koji su trebali biti ostvareni juče.

KEBA podržava inicijative svojih zaposlenih, tako da su neki inovativni naučno-istraživački projekti započeti u Novom Sadu. S druge strane, iako isplanirani i rukovođeni iz Linca, neki od projekata od najvećeg značaja za KEBA grupu u celini svoj životni vek imaju upravo u Srbiji.

Neke od tehnologija kojima se naši radnici bave su: C++, C, .NET (C#), Java, Linux (Yocto, Debian, x86, arm), Windows, Ranorex, QF-Test, Robot Framework, ROS, Grakn, WiX, JavaScript/TypeScript, Lua, IBM RTC, Gitlab, Artifactory...

Neki od benefita koje nudimo su: fleksibilno radno vreme, povremeni rad od kuće, privatno zdravstveno osiguranje, poslovna putovanja u inostranstvo, tim-bilding aktivnosti i drugi.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Proces selekcije

Kako izgleda vaš proces regrutacije i selekcije? 

Nakon što podnesete prijavu, na e-mail adresu koju ste naveli dobićete potvrdu o prijemu. Za nas je jako važno da povratne informacije damo što je pre moguće. Stoga možete računati na pouzdan odgovor od našeg tima u roku od nedelju dana. Svi kandidati koji zadovoljavaju kriterijume navedene u oglasu bivaju pozivani na tehnički intervju u prostorijama preduzeća. 

Iako otvorene pozicije nemamo u svakom trenutku, vrlo smo zainteresovani da upoznamo i porazgovaramo sa svakim kandidatom. Novosadski KEBA kolektiv je heterogene strukture - kako po iskustvu i godinama, tako i po interesovanjima i oblastima rada - te se unapred radujemo svakom e-mailu koji stigne na našu adresu kebanovisad@keba.com

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Hilandarska 2, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20838388

PIB

107622295

Broj zaposlenih

20 - 50