Key Solutions Consulting

Key Solutions Consulting

O kompaniji

Key Solutions je konsultantska kuća koja pruža usluge iz oblasti HR menadžmenta, organizacionog razvoja, Performance managementa, Executive search-a i strateškog upravljanja HR funkcijom u kompanijama, u cilju uspešnog uvođenja promena i osiguravanja kontinuiteta u poslovnim rezultatima naših klijenata.

Mi smo domaća konsultantska kuća, sa stranim partnerima i saradnicima, i metodologijom koja se primenjuje u najvećim domaćim i stranim kompanijama.

Naši konsultanti su stručnjaci iz oblasti HR menadžmenta, organizacionog razvoja, psihologije, prava i finansija, sa dugogodišnjim iskustvom na menadžerskim pozicijama u najvećim poslovnim sistemima. 

Osnovni principi na kojima se zasniva naša praksa su maksimalno iskorišćenje internog potencijala svakog klijenta (kompanije), najuspešnije međunarodne prakse i kombinovanje sa specifičnostima lokalnog okruženja.

 

Kontakt

Key Solutions Consulting

  • Nedeljka Gvozdenovića 12/2
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 106951145
  • Matični broj: 62393211

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.