Kids Beba doo

Kids Beba doo

Miris tvog detinjstva...

O kompaniji

Filozofija koja leži iza stvaranja brenda BEBAKIDS, osnovanog 1989. godine bila je kreirati kompaniju  koja je specijalizovana u proizvodnji i distribuciji  dečije odeće.


Sada već tradicijom dugom preko 30 godina zastupljenosti na našem tržištu, BEBAKIDS je pozicioniran kao brend lider u dečijoj modi. BEBAKIDS svojim kupcima pruža visok nivo kvaliteta namenjen deci uzrasta do 14 godina.


Kompanija BEBAKIDS je uvek težila da prati svetske trendove stoga BEBAKIDS svojim kupcima nudi i brendove vodećih svetskih proizvođača dečije odeće i obuće

BEBAKIDS Proizvodnja smeštena je u Knjaževcu, sa proizvodnim pogonom od preko 5000 m2. Značajna pažnja je posvećena kontroli kvaliteta i inovativnim tehnikama proizvodnje kako bi proizvodi uvek bili na najvišem nivou.


O uspešnom poslovanju, pre svega šireći distributivnu mrežu, danas svedoči preko 50 objekata u  4 države - Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora  i Rusija.

Naša dugovečnost nije samo zahvaljujući našem velikom trudu koji ulažemo iz dana u dan već i Vašem poverenju koje nam pružate više od 30 godina.

Kontakt

Adresa

Ignjata Joba 37, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17373064

PIB

101743849

Broj zaposlenih

251 - 500