Kigili Retail RS d.o.o.

Kigili Retail RS d.o.o.

O kompaniji

Kiğılı, jedan od glavnih aktera koji ima vodeću ulogu u razvoju i formiranju sektora muške odeće u Turskoj, osnovan je 1938. godine.  Danas Kiğılı brend zajedno sa Abdullah Kiğılı Exclusive Cut linijom, pruža usluge kroz 225 radnji u 67 provincija u Turskoj i 26 prodajnih mesta u 15 država širom sveta, stvarajući moderan i udoban dizajn koji može da se nosi u svakoj prilici, privlačeći pažnju savremenim i uspešnim muškarcima. Od osnivanja pa do danas glavni zadatak za Kiğılı je da ima srećne i zadovoljne kupce, u tom cilju usvaja kretaivne i inovativne ideje u maloprodaji, kao i u oblastima ljudskih resursa i tehnologije.

Naša misija

Biti vodeći brend na internacionalnom tržištu i širom sveta u muškoj modi i stvoriti osećaj “Turski brend” umesto “Made in Turkey” u inostranstvu.

Naša vizija

Radimo sa ciljem bezuslovnog zadovoljstva kupaca od dana kada smo osnovani, i ponosni smo što danas ovaj uspeh prenosimo i van granica Turske. Cilj nam je da budemo jedan od 10 priznatih brendova na internacionalnom tržištu, a to želimo da postignemo kvalitetnim asortimanom proizvoda po pristupačnim cenama i uslugom koja je usmerena na kupce. Snaga našeg brenda je rezultat poverenja naših kupaca. 

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Gospodar Jovanova 73 11 000 Belgrade, Serbia, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21405248

PIB

110949560

Broj zaposlenih

20 - 50