Kim Tec

Kim Tec

O kompaniji

KIM TEC je preduzeće u sastavu M SAN Grupe, koja se tokom protekle decenije na regionalnom tržištu profilisala kao lider u području distribucije informatičkih proizvoda i potrošačke elektronike vodećih svetskih proizvođača.
Osnovan 2004. godine, KIM TEC je za 4 godine narastao u kompaniju sa prihodom od 82 miliona USD u 2007. godini i sa preko 100 zaposlenih. Faktori koji su uticali na brz razvoj kompanije su kvalitetna distributivna i servisna mreža, visok nivo usluge prema partnerima i kupcima, efikasna logistika, finansijska stabilnost i regionalna koordinacija, uz konstantno uvođenje inovacija na svim navedenim poljima.

Rezultat toga je ponuda od preko 3.000 proizvoda od preko 20 svetski poznatih brendova kao što su ASUS, Canon, Epson, Fujitsu, Hitachi, IBM, Kingston, Lenovo, LG, Logitech, MS Industrial, Olympus, Panasonic, Philips, Pioneer, Sony, Vivax, Xerox...

Iz vrednosti kompanije proističu i osnovni zadaci u upravljanju ljudskim resursima. Prilikom zapošljavanja posebno obraćamo pažnju na sledeće karakteristike kandidata: odgovornost, proaktivnost, usmerenost ka partnerima i kupcima, razvijanje timskog rada i duha, inovativnost, želju za sticanjem novih kompetencija, poverenje i poštovanje. Iste karakteristike se neguju i unapređuju i kasnije, kroz usmeravanje zaposlenih ka ostvarivanju zadatih ciljeva.

U svojoj strukturi KIM TEC ima organizacione jedinice prodaje, nabavke, servisa, logistike, proizvodnje i podrške poslovnim procesima (finansije, računovodstvo, ljudski resursi, IT podrška, pravni poslovi). Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo našeg tima, informacije o upražnjenim radnim mestima možete pogledati na našem web-sajtu (rubrika „Preduzeće - ljudski resursi"), kao i u Infostud-ovoj rubrici „Poslovi"

Kontakt

Kim Tec

  • Viline vode bb, Slobodna zona Beograd L12/4
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 103574264
  • Matični broj: 17586491
  • Broj zaposlenih: 51 - 100

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.