Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kim Tec

Kim Tec  logo
Viline vode bb, Slobodna zona Beograd L12/4
Beograd
SRBIJA
011 2070 850
51-100
103574264
17586491

Kim Tec


KIM TEC je preduzeće u sastavu M SAN Grupe, koja se tokom protekle decenije na regionalnom tržištu profilisala kao lider u području distribucije informatičkih proizvoda i potrošačke elektronike vodećih svetskih proizvođača.
Osnovan 2004. godine, KIM TEC je za 4 godine narastao u kompaniju sa prihodom od 82 miliona USD u 2007. godini i sa preko 100 zaposlenih. Faktori koji su uticali na brz razvoj kompanije su kvalitetna distributivna i servisna mreža, visok nivo usluge prema partnerima i kupcima, efikasna logistika, finansijska stabilnost i regionalna koordinacija, uz konstantno uvođenje inovacija na svim navedenim poljima.

Rezultat toga je ponuda od preko 3.000 proizvoda od preko 20 svetski poznatih brendova kao što su ASUS, Canon, Epson, Fujitsu, Hitachi, IBM, Kingston, Lenovo, LG, Logitech, MS Industrial, Olympus, Panasonic, Philips, Pioneer, Sony, Vivax, Xerox...

Iz vrednosti kompanije proističu i osnovni zadaci u upravljanju ljudskim resursima. Prilikom zapošljavanja posebno obraćamo pažnju na sledeće karakteristike kandidata: odgovornost, proaktivnost, usmerenost ka partnerima i kupcima, razvijanje timskog rada i duha, inovativnost, želju za sticanjem novih kompetencija, poverenje i poštovanje. Iste karakteristike se neguju i unapređuju i kasnije, kroz usmeravanje zaposlenih ka ostvarivanju zadatih ciljeva.

U svojoj strukturi KIM TEC ima organizacione jedinice prodaje, nabavke, servisa, logistike, proizvodnje i podrške poslovnim procesima (finansije, računovodstvo, ljudski resursi, IT podrška, pravni poslovi). Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo našeg tima, informacije o upražnjenim radnim mestima možete pogledati na našem web-sajtu (rubrika „Preduzeće - ljudski resursi"), kao i u Infostud-ovoj rubrici „Poslovi"

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.