KIT Commerce d.o.o.

KIT Commerce d.o.o.

O kompaniji

 

Kompanija KIT Commerce je osnovana 2006. godine i lider je na tržištu Srbije u oblasti distribucije auto-delova, akumulatora, guma, dodatne opreme i kozmetike.

Sve što svakodnevno radimo usmereno je ka uspostavljanju i održavanju dugoročnih odnosa sa našim partnerima i krajnjim potrošačima nudeći im originalne auto-delove i pružajući kvalitetnu uslugu, koja je rezultat znanja i stručnosti koje poseduju naši zaposleni, a što je sadržano u viziji našeg poslovanja

 

KIT Commerce posluje u svim većim gradovima širom Srbije kroz više od 25 maloprodajnih objekata. Distribuciju vršimo iz centralnog magacina u Leštanima koji po svojim karakteristikama predstavlja jedinstven sistem skladištenja i manipulacije auto-delovima, izgrađen po savremenim tehnološkim rešenjima.

 

Od osnivanja, pa do danas, naša firma se stalno širi, neprestano raste i osvaja poverenje naših poslovnih partnera i kupaca. Radimo na daljem širenju i osvajanju tržišta. Kao i svaka ambiciozna firma, shvatajući značaj informaciono-komunikacione tehnologije, radimo na razvijanju interaktivnog onlajn kataloga, koji će našim kupcima omogućiti da na svakom mestu i u svakom trenutku naruče proizvode koje prodajemo putem Interneta, čime se unapređuje i i ubrzava celokupan sistem poslovanja.

Kontakt

Adresa

Kružni put 67, 11309 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20081201

PIB

104043513