Klima - Genex d.o.o.

Klima - Genex d.o.o.

O kompaniji

"„Klima-Genex" d.o.o. je firma osnovana 2006 godine sa sedištem u Beogradu, čija je osnovna delatnost zastupništvo i distribucija ventilacionih i klima sistema.
Iste godine postali smo smo zastupnici firme ˝Genex International˝, sa sedištem u Budimpešti, koja je preovlađujuća evropska kompanija u svetu klima uređaja.
Njena vodeća uloga na mađarskom tržištu je neosporna još od njenog osnivanja 1995.
Uvek je ispred svojih konkurenata sa svojom vodećom inicijativnošću i vrhunskim uslugama.

Njeno profesionalno iskustvo i tehnička podloga omogućuju realizaciju bilo kog tehničkog zadatka iz oblasti klima uređaja na visokom nivou, od planiranja do primopredaje po pitanju
oblasti komfora kao i industrijske ili tehnološke oblasti.
Naša snaga leži u staranju o željama pojedinaca, našem fokusu na korisnike i niskom nivou cena.

OD PEDESET NAJUSPEŠNIJIH KOMPANIJA U MAĐARSKOJ, ČETRDESET I ČETIRI SU VEĆ ODABRALE GENEX.

GENEX je ekskluzivan partner internacionalnih kompanija kao sto su ERSTE banka, TMOBILE,T-COM, Vodafone, Shell, OMV, a njeni dugoročni strateški partneri su MAV, OTP Bank, Post itd.

Usled prodaje značajne količine opreme za klima uređaje, GENEX dobro poznaje očekivanja internacionalnog tržista i potrebe potrošača za ovom opremom.
Prvo smo instalacije za klima uređaje distribuirali u Mađarsku, a razvoj je brzo uočen uzevši u obzir potrebe naših potrošača. GENEX instalacije takođe raspolažu i fabrikom a
GENEX Korporacija raspolaže međunarodno priznatom ISO garancijom kvaliteta što osigurava visok nivo pouzdanosti instalacija i usluga.
Sva Genex-ova oprema se isporučuje sa praktičnim, ekološki ispravnim rashladnim uređajima po ISO standardima

Kontakt

Adresa

Bulevar Arsenija Čarnojevića 90/18, 11070 Novi Beograd, Beograd

Kontakt
Matični broj

20196793

PIB

104662987