Kliše-Kop doo

Kliše-Kop doo

O kompaniji

Kliše-Kop je preduzeće koje se bavi kompletnom grafičkom pripremom i izradom digitalnih fotopolimernih klišea za flekso štampu. Osnovani smo 1984. godine kao prvo privatno preduzeće za izradu klišea na području bivše Jugoslavije. Od samih početaka pratimo najnoviju tehnologiju i stanje na tržištu jer u našem segmentu poslovanja težimo najboljem. Uvereni smo da nas dugogodišnje poslovanje u svim segmentima flekso štampe ali i drugih tehnika štampe čini pouzdanim partnerom, a cilj nam je postati vodeće preduzeće šire regije za proizvodnju digitalnih fotopolimernih klišea te se stoga svakodnevno razvijamo, usavršavamo i ulažemo u naš napredak. 

Misija

Postati vodeće preduzeće za izradu štamparskih formi za flekso štampu čiji kvalitet potvrđuje isključivo zadovoljan kupac. Svoje poslovanje baziramo na osiguranju visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda pa nam tako kvalitet nije tehnički pojam već način razmišljanja i poslovanja, a koju ostvarujemo znanjem i zalaganjem svih zaposlenih.

Kontakt

Kliše-Kop doo

  • Vladimira Popovića 38-40
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 110536948
  • Matični broj: 21360295

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.