Knjaz Miloš a.d.-logo

Knjaz Miloš a.d.

Knjaz Miloš a.d.-bg

O kompaniji

Mi smo Knjaz Miloš. Ponosno autentični i fokusirani na druge. Jedan smo od najvećih proizvođača mineralne vode, bezalkoholnih i energetskih napitaka u regionu. Razvijamo, proizvodimo i plasiramo na tržište napitke vrhunskog kvaliteta koji potrošačima pružaju vitalnost, osveženje i energiju svakog dana. Brinemo o drugima, sagledavamo stvari i „iz tuđih cipela“, vodeći se činjenicama i empatijom.
Sve to, na temeljima imena i tradicije duže od dva veka, sa jasnom vizijom budućnosti.
Gradimo lidersku poziciju na lokalnom tržištu i u regionu, stvarajući okruženje i ambijent u kojem su potrebe i očekivanja potrošača, zaposlenih i društvene zajednice izvor ideja za razvoj.
Težimo da budemo prvi u klasi – najbolji.
Pažljivim odabirom novih ljudi, saradnika, njihovim obukama i usavršavanjem negujemo kulturu, najboljih, funkcionalnih i profesionalnih eksperata koji se ne plaše da promene pravila igre.
Ima nas više od 700.
Plasiranjem kvalitetnih proizvoda jačamo poverenje potrošača, a raznovrsnim proizvodnim programom, koji iz dana u dan dopunjujemo i menjamo, pratimo trendove na domaćem i inostranom tržištu
Hrabri smo da uradimo i inoviramo. Brzi smo, fleksibilni i neustrašivi. Ostavljamo pečat. Kontinuiranim ulaganjem u tehnologije, uzbudljivim inovacijama i očuvanjem visokog kvaliteta proizvoda uz stalna dizajnerska poboljšanja, kreiramo ukuse novih generacija.
Naš sveobuhvatni portfolio čine:
mineralne vode:
Knjaz Miloš gazirana voda, zajedno sa Knjaz Miloš Obogaćenim;
Aqua Viva negazirana voda, čiji portfolio obuhvata i sportske vode Aqua Viva Get On, zatim funkcionalne vitaminske vode Aqua Viva Vitamin, kao i Aqua Viva Junior;
Guarana i No Sleep by Guarana brendovi energetskih napitaka;
ReMix Knjaz osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće i sokovi Gusto i Golf;
Tube bezalkoholno negazirano osvežavajuće piće sa voćnim sokom;
Svi se proizvode u Aranđelovcu, na izvoru ikoničnih brendova.
Nedavno smo se pridružili porodici Mattoni 1873, čiji smo najmlađi član, sa preko 200 godina iskustva.
Mi smo prijatelji i porodica, u kojoj se cene zabava i pozitivan stav.

Beneficije

Timska druženja

Obuke, konferencije

Zabavni sadržaj

Sport i rekreacija

Zdravlje

Nagrade, bonusi, pokloni

Porodica i roditeljstvo

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

.-logo

.

Gazirana prirodna mineralna voda Knjaz Miloš već više od dva veka predstavlja sinonim za svoju kategoriju na domaćem tržištu, zbog čega kažemo: „Knjaz nije voda, to je naš ponos“.​Tradicija i istorija Knjaz Miloša najbolji su pokazatelj kvaliteta ove vode, koju odlikuje idealan odnos kalcijuma i magnezijuma (2:1) – odnos koji omogućava njihovu najbolju apsorpciju u našem organizmu. 

.-logo

.

Knjaz Miloš Obogaćeni predstavlja idealnu kombinaciju gazirane prirodne mineralne vode Knjaz Miloš obogaćene esencijalnim mineralima – Cinkom i Selenom.​Osim što hidrira i okrepljuje telo, Knjaz Miloš Obogaćeni u jednom litru proizvoda sadrži 100% preporučene dnevne doze minerala Cinka, kao i 50% preporučenog dnevnog unosa Selena.

.-logo

.

Aqua Viva je negazirana prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija i niskim sadržajem natrijuma, vrhunskog kvaliteta. Aqua Viva sadrži optimalno izbalansiran odnos minerala, soli i oligoelemenata koji omogućavaju da se metabolizam telesnih tečnosti pravilno odvija, a samim tim i bolju rehidrataciju.

.-logo

.

Zbog svojih svojstava i mineralnog sastava, idealna je za svaki dan i preporučuje se svim kategorijama potrošača – deci, trudnicama, odraslima, osobama trećeg doba, sportistima i rekreativcima.

.-logo

.

Sve Aqua Viva Vitamin vode sadrže 100% preporučene dnevne doze vitamina C i 50% preporučene dnevne doze vitamina i minerala koji su specifični za svaki proizvod.Ono što je jedinstvena prednost ovih voda, jeste činjenica da Aqua Viva vitaminske vode sadrže polifenole – najmoćnije antioksidanse iz prirode, koji igraju ključnu ulogu u održavanju zdravlja i vitalnosti, i čije se blagodeti kontinuirano otkrivaju.

.-logo

.

Zahvaljujući raznovrsnom portfoliju, koji čine i Aqua Viva Junior, zatim Aqua Viva vode sa ukusima voća i sportska pića, u Aqua Viva portfoliju potrošači mogu da pronađu izbor za svaku svoju potrebu.

.-logo

.

GUARANA je najpopularnije i najprodavanije energetsko piće u Srbiji i regionu. Kao prvo energetsko piće, GUARANA je kreirala svoju kategoriju na lokalnom tržištu i već 20 godina predvodi energetske napitke, komunikacijom, inovacijama i ukusom koji potrošači vole. ​

.-logo

.

Osim kofeina, taurina i ugljenih hidrata koji poboljšavaju fokus, donose osveženje i dodatnu energiju, GUARANA portfolio sadrži i niacin, pantotensku kiselinu i kompleks vitamina koji reguliše procese metabolizma, rasta i razvoja i služi kao antioksidant.

Kontakt

Knjaz Miloš a.d.

Knjaz Miloš a.d.

Adresa

Belgrade Office Park, Đorđa Stanojevića 14,11070 Novi Beograd;  Južna Industrijska Zona bb, 34300 Aranđelovac

Beograd, Arandjelovac, Beograd, Arandjelovac

Srbija

Matični broj

07347383

PIB

100994867

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.