Knjaz Miloš a.d.
Knjaz Miloš a.d.

Knjaz Miloš a.d.

O kompaniji

Mi smo Knjaz Miloš. Ponosno autentični i fokusirani na druge. Jedan smo od najvećih proizvođača mineralne vode, bezalkoholnih i energetskih napitaka u regionu. Razvijamo, proizvodimo i plasiramo na tržište napitke vrhunskog kvaliteta koji potrošačima pružaju vitalnost, osveženje i energiju svakog dana. Brinemo o drugima, sagledavamo stvari i „iz tuđih cipela“, vodeći se činjenicama i empatijom.
Sve to, na temeljima imena i tradicije duže od dva veka, sa jasnom vizijom budućnosti.
Gradimo lidersku poziciju na lokalnom tržištu i u regionu, stvarajući okruženje i ambijent u kojem su potrebe i očekivanja potrošača, zaposlenih i društvene zajednice izvor ideja za razvoj.
Težimo da budemo prvi u klasi – najbolji.
Pažljivim odabirom novih ljudi, saradnika, njihovim obukama i usavršavanjem negujemo kulturu najboljih, funkcionalnih i profesionalnih eksperata koji se ne plaše da promene pravila igre.
Ima nas više od 800.
Plasiranjem kvalitetnih proizvoda jačamo poverenje potrošača, a raznovrsnim proizvodnim programom, koji iz dana u dan dopunjujemo i menjamo, pratimo trendove na domaćem i inostranom tržištu
Hrabri smo da uradimo i inoviramo. Brzi smo, fleksibilni i neustrašivi. Ostavljamo pečat. Kontinuiranim ulaganjem u tehnologije, uzbudljivim inovacijama i očuvanjem visokog kvaliteta proizvoda uz stalna dizajnerska poboljšanja, kreiramo ukuse novih generacija.
Mi smo prijatelji i porodica, u kojoj se cene zabava i pozitivan stav.

Beneficije

Proces selekcije

U Knjaz Milošu trudimo se da svim kandidatima pružimo prijatno iskustvo u procesu selekcije. Kako bismo uspostavili takvu atmosferu kontinuirano radimo na tome da se posvetimo svakom kandidatu i pružimo podršku prilikom procesa. Trudimo se da budemo maksimalno brzi i efikasni i pronađemo najbolji spoj pozicija i kandidata.

Za što bolje obostrano upoznavanje, proces selekcije prilagođavamo potrebnim znanjima i kompetencama otvorene pozicije, a tipični koraci su:

1. REGRUTACIJA

Proces selekcije započinjemo oglašavanjem otvorene pozicije. Ukoliko ti se pozicija učini interesantnom, ohrabrujemo te da se prijaviš tako što ćeš poslati biografiju na posao@knjaz.co.rs, a mi ćemo je detaljno i pažljivo razmotriti.

2. INTERVJU/ASSESSMENT

U zavisnosti od potreba pozicije organizujemo intervju ili kombinaciju intervjua i assessmenta kojima pristustvuju kolege iz HR-a i funkcionalni nadređeni. Kako bismo se upoznali, inicijalne intervjue održavamo online, telefonski ili uživo.

Naredni krugovi selekcije uz intervju, koji organizujemo uživo, mogu podrazumevati i assessment u okviru kog primenjujemo skup različitih vežbi i zadataka koje podstiču primenu znanja i kompetenci važnih za otvorenu poziciju.

Naš cilj je obostrano upoznavanje i zato smo spremni da u toku procesa odgovorimo na sva pitanja, dileme i sugestije.

3. SLANJE POVRATNE INFORMACIJE

Na osnovu pažljivo sumiranih utisaka donosimo odluku i povratne informacije prosleđujemo putem e-maila ili telefonskog poziva.

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Belgrade Office Park, Đorđa Stanojevića 14,11070 Novi Beograd;  Krćevački put 26, 34300 Aranđelovac

Kontakt
Matični broj

07347383

PIB

100994867

Broj zaposlenih

501 - 1000