Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Knjaz Miloš a.d.

Knjaz Miloš a.d. logo
Južna Industrijska Zona bb
Arandjelovac, Beograd
Srbija
034/700721
501-1000
100994867
07347383

Knjaz Miloš a.d.


Kompanija Knjaz Miloš je među najvećim proizvođačima mineralne vode, bezalkoholnih i energetskih napitaka. Na temeljima imena, tradicije i odgovornog poslovanja razvija, proizvodi i plasira na tržište napitke vrhunskog kvaliteta koji potrošačima pružaju vitalnost, osveženje i energiju svakog dana. Uspešno poslovanje omogućuje kompaniji Knjaz Miloš da gradi lidersku poziciju na lokalnom tržištu i u regionu, stvarajući bolju budućnost za okruženje i ambijent u kojem su potrebe i očekivanja potrošača, zaposlenih i društvene zajednice izvor ideja za razvoj.

Kompanija "Knjaz Miloš" osnovana je 1811. godine. Bila je to jednostavna punionica u kojoj se sve, od pranja do punjenja, obavljalo ručno. Prve analize vode, izvršene 1836. godine, pokazale su da se ova voda može porediti sa mineralnim vodama tada najpoznatijih evropskih banja. Prvo međunarodno priznanje dobijeno je 1906. godine u Briselu - zlatna medalja za kvalitet, a potom 1907. godine u Londonu.

Danas je "Knjaz Miloš" moderna fabrika opremljena najsavremenijim linijama za punjenje vode, bezalkoholnih i energetskih napitaka.. "Knjaz Miloš" se može pohvaliti akreditovanom laboratorijom (JUS ISO/IEC 17025:2001) koja poseduje najsavremeniju opremu: IR, UV, VIS spektrofotometar, atomski apsorpcioni spektrofotometar, gasni, tečni i jonski hromatograf. Ovakav sastav analitičke tehnike i visoko stručan kadar omogućuju kompletnu fizičko-hemijsku, mikrobiološku i toksikološku kontrolu proizvoda.

Knjaz Miloš“ posluje u skladu sa međunarodnim standardima: SRPS ISO 9001:2008 - Sistem menadžmenta kvalitetom, SRPS ISO 14001:2005 - Sistem menadžmenta zaštitom životne sredine, SRPS OHSAS 18001:2008 - Sistem menadžmenta zdravljem i bezbednošću na radu i SRPS EN ISO 22000:2007 - Sistem menadžmenta bezbednošću hrane.
Integrisanjem svih sistema u poslovanje, „Knjaz Miloš“ je dokazao sposobnost da upravlja svim rizicima kroz primenu kontrolnih mera koje omogućavaju da jedino zdravstveno ispravan proizvod može da izađe na tržište. Takođe, kompanija „Knjaz Miloš“ brine o zdravlju i bezbednosti zaposlenih obezbeđujući dobre uslove za rad, a posebnu pažnju poklanja zaštiti životne sredine.

Proizvodni asortiman obuhvata sledeće brendove:
KNJAZ MILOŠ - prirodna mineralna voda sa dodatkom CO2,
AQUA VIVA - negazirana prirodna mineralna voda,
GUARANA - energetski napitak,
GOLF sokovi.

Cilj nam je da zadržimo pozicije lidera na tržištu mineralnih voda Srbije i najvećeg regionalnog proizvođača bezalkoholnih osvežavajućih napitaka, kao i da kvalitetom svojih proizvoda i visokom profesionalnošću poslovanja osvojimo i najznačajnija evropska i svetska tržišta.
Šansu u ostvarenju svog cilja vidimo u privlačenju najboljih ljudi koji predstavljaju budućnost i pokretačku snagu kompanije. Kada je u pitanju upravljanje ljudskim resursima, našu kompaniju karakteriše stalno i kontinuirano unapređivanje procesa selekcije, edukacije, praćenje razvoja karijera, poslovnih rezultata i kompetencija zaposlenih.

Investiranjem u svoje zaposlene kompanija "Knjaz Miloš" podiže nivo sposobnosti i motivacije podižući vrednost svakog radnika ponaosob, a za uzvrat dobija motivisane i obučene pojedince, spremne i sposobne da podrže ciljeve i interese kompanije.
U zavisnosti od upražnjenih radnih mesta, potrebni su nam različiti profili kandidata tako da smo otvoreni za sve koji su zainteresovani da rade sa nama, pokažu šta znaju i nauče nove stvari u velikom sistemu kakav je "Knjaz Miloš".

 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.