KOMPAK IN

KOMPAK IN

O kompaniji

U ovom poslu smo od 1988. godine, više od 30 godina. Zbog toga imamo dugogodišnje iskustvo i znanje koje koristimo da našim kupcima zadovoljimo sve potrebe za plastičnom polietilenskom ambalažom sa najboljom uslugom i u najkraćem roku. Ponosimo se našim velikim iskustvom i posvećenošću kupcima


Naš cilj je da vam pružimo potpuno zadovoljstvo proizvodom i najvažnije, da osiguramo da znate da ste nam važni! Vi ste naši kupci i mi smo ovde da vam pružimo najbolju uslugu koju zaslužujete.


U ovom poslu smo od 1988. godine, više od 30 godina. Zbog toga imamo dugogodišnje iskustvo i znanje koje koristimo da našim kupcima zadovoljimo sve potrebe za plastičnom polietilenskom ambalažom sa najboljom uslugom i u najkraćem roku. Ponosimo se našim velikim iskustvom i posvećenošću kupcima. Naš cilj je da vam pružimo potpuno zadovoljstvo proizvodom i najvažnije, da osiguramo da znate da ste nam važni! Vi ste naši kupci i mi smo ovde da vam pružimo najbolju uslugu koju zaslužujete.

Bez obzira na sve, možete biti sigurni da ćemo vam obezbediti najkvalitetnije plastične vreće i folije po najboljim cenama. Oslonite se na Kompak In za izgradnju vašeg poslovanja - nećemo vas izneveriti.

Kontakt

KOMPAK IN

  • Dalmatinska 30
  • Indjija
  • Srbija
  • PIB: 110032895
  • Matični broj: 64597825
  • Broj zaposlenih: < 20

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.