KOMPAK IN

KOMPAK IN

Kompak In: Kompaktno Rešenje za Svaku Ambalažu

O kompaniji

Kompak In, porodična kompanija, posvećena je pružanju usluga veleprodaje i komercijalne distribucije polietilenskih vreća i folija za različite industrije. Sa ponosom ističemo da postavljamo najviše standarde kada su u pitanju naši proizvodi i usluge za kupce, nudeći izvanredan kvalitet po konkurentnim veleprodajnim cenama.


Od 1988. godine poslujemo kao kompanija i stekli smo bogato iskustvo u proizvodnji i distribuciji plastične polietilenske ambalaže. Naš primarni cilj je pružanje vrhunskih proizvoda i usluga našim kupcima, zadovoljavajući sve njihove potrebe u vezi sa ambalažom. Smatramo da je naše dugogodišnje iskustvo i posvećenost kupcima ključni faktor koji nas izdvaja.


Neprestano težimo potpunom zadovoljstvu naših kupaca i želimo da znate da ste nam izuzetno važni. Svesni smo da ste vi, naši kupci, srž našeg poslovanja i zato se trudimo da vam pružimo najbolju moguću uslugu, ispunjavajući vaše zahteve u najkraćem mogućem roku.


Naša strast prema kvalitetu nas pokreće da vam obezbedimo vrhunske plastične vreće i folije po najpovoljnijim cenama. Možete imati potpuno poverenje u Kompak In kao pouzdanog partnera za razvoj vašeg poslovanja – nećemo vas izneveriti.“

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Dalmatinska 30, Indjija, Srbija

Kontakt
Matični broj

64597825

PIB

110032895

Broj zaposlenih

< 20