Koncern Bambi a.d.-logo

Koncern Bambi a.d.

Koncern Bambi a.d.-bg

O kompaniji

Kompanija Bambi

Već preko pola veka generacije potrošača iskazuju zadovoljstvo našom bogatom ponudom slatkih i slanih proizvoda. O Bambiju najbolje govore naši brendovi, lojalnost naših potrošača i brojna priznanja. Ovo se pre svega odnosi na najprepoznatljiviju Plazmu, koja je danas prerasla u čitavu porodicu proizvoda namenjenu za mnogobrojne načine upotrebe, ali i na naše druge brendove kao što su Wellness integralni keks i barovi, Zlatni Pek, JOSH! slane grickalice, Bambi napolitanke i Bambi biskvite.
​ 
Bambi je ponosni vlasnik brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja koji se odnose na visok standard kvaliteta proizvoda, kao i celokupne poslovne performanse. Nagrade i priznanja koja smo do sada dobili, potvrđuju naše liderstvo u različitim oblastima, kao što su poslovanje, društvena odgovornost, zaštita životne sredine i mnoge druge.
 
U središtu svih naših uspeha su naši ljudi. Posvećen, profesionalan i inkluzivni tim je odrednica za sve naše zaposlene. Ukoliko želite da postanete deo slatke priče, koju Bambi i zaposleni ispisuju već više od pola veka, pridružite nam se.

Beneficije

Edukacija, profesionalni razvoj

Timska druženja

Zabavni sadržaj

Zdravlje

Porodica i roditeljstvo

Nagrade, bonusi, pokloni

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Koncern Bambi a.d.

Koncern Bambi a.d.

Društvene mreže

Adresa

Đure Đakovića bb

Požarevac, Srbija

Matični broj

07162936

PIB

100436827

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.