Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkav Konveks doo

Konkav Konveks doo logo
Mokranjčeva 28
Dobanovci 11272, Beograd
SRBIJA
101885360
17068407

Konkav Konveks doo


Kompanija Konkav Konveks doo osnovana je 1995. godine. Mi smo porodična kompanija koja se bavi oblikovanjem i obradom ravnog stakla (stakla za enterijere, staklene fasade...). Naša misija se ogleda u osmišljenom poslovanju,neprestanom praćenju trendova u tehnologiji, ulaganju u opremu i zaposlene i odgovornom odnosu prema zahtevima naših klijenata. Kao rezultat svega navedenog spremni smo da ponudimo najsavremenija rešenja.
 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Posvećenost poslu, sposobnost samostalnog rešavanja problema, odgovornost, rad u timu.
 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Strukturu zaposlenih u Konkav Konveksu uglavnom čine mladi ljudi. Zalažemo se za timski rad, neformalnu komunikaciju, odnos poverenja i poštovanja. Zaposleni mogu očekivati rad na najsavremenijoj staklarskoj opremi uz adekvatnu obuku, posao pun izazova i novina.Mi smo kompanija koja neprestano ulaže u svoje zaposlene i opremu.Konkav Konveks doo predstavlja simbol kvaliteta proizvoda i usluga u oblasti staklarstva što svakako ne bi uspeo bez svojih zaposlenih. 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.