Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konsalting Aktiv grupa

Konsalting Aktiv grupa logo
Goce Delčeva 42
Beograd
Srbija
+381.11.317.38.79
< 20
107691941
20852984

Konsalting Aktiv grupa


Pored različitih knjigovodstveno-računovodstvenih poslova (koji čine osnovnu delatnost), Konsalting Aktiv grupa nudi uslugu osnivanja preduzeća i preduzetnika, usluge iz oblasti međunarodnog poslovanja (osnivanje firmi u inostranstvu, osnivanje predstavništava u Srbiji) i privrednog prava, uslugu virtuelne kancelarije, likvidacije, kao i izrade biznis planova.

Naša misija je da, korišćenjem najnovijih informacionih tehnologija i pažljivo odabranim kadrovima, pružamo vrhunsku uslugu mikro, malim i srednjim pravnim licima i preduzetnicima i da uvek budemo korak ispred konkurencije.

Zahvaljujući poverenju klijenta Konsalting Aktiv grupe (trenutno brinemo o 200 privrednih subjekata), u mogućnosti smo da se pohvalimo uspešnim decenijskim poslovanjem! Nadamo se tek prvom decenijom u nizu!

Naša vizija je da budemo najpouzdanija knjigovodstvena kuća i nezaobilazan poslovni parner i u godinama koje dolaze.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Konsalting Aktiv grupa je usvojila politiku zapošljavanja obrazovanih i vrednih ljudi, koji poštuju etičke kodekse i smatraju ih nezaobilazim u izvršenju radnih zadataka i odnosu prema klijentima, kolegama i kompaniji.Ako ispunjavaju te uslove, zapošljavamo ljude koji imaju višegodišnje iskustvo u knjigovodstveno-računovodstvenim poslovima, oblastima ekonomije i finansija, organizacionih nauka i prava, ali i mlade ljude koji su spremni da svoje prve poslovne korake načine u našoj firmi.

Proces selekcije u Konsalting Aktiv grupi uključuje nekoliko koraka, čime omogućujemo kandidatu da se adekvatno i na najbolji način predstavi. Pre svega od kandidata se očekuje da položi test, a nakon toga se organizuje individualni intervju (najčešće istog dana). U nekim slučajevima koraci selekcije podrazumevaju prvi i drugi krug intervjua, u razmaku od nekoliko dana.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Našim zaposlenima obezbeđujemo odlične uslove za rad, dinamično i prijatno radno okruženje i zarade iznad proseka trenutnih kretanja za iste ili slične poslove u Srbiji. Ulaganje u obuku i razvoj kadrova Konsalting Aktiv grupe posmatramo kao investiciju, ne trošak. Razvoj naših zaposlenih za nas je razvoj naše kompanije.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.