Konstruktor Metal d.o.o.

Konstruktor Metal d.o.o.

O kompaniji

Preduzeće Konstruktor Metal doo formirano je 2010. godine, a do danas je održalo trend značajnih tehnoloških ulaganja u moderne CNC mašine i druge alate, uz pomoć kojih smo spremni da odgovorimo na sve vrste zahteva na tržištu kada su u pitanju alumijumske i čelične konstrukcije, u veoma kratkom roku i po konkurentnim cenama.

Konstruktor metal je kompanija čija se organizacija i rad odvijaju prema savremenim standardima visokog kvaliteta, specijalizovana i opremljena za visokokvalitetnu proizvodnju i montažu kada su u pitanju čelične i alu konstrukcije. Pored moderne opreme za obradu metala glavnu snagu kompanije čini stručni tim bravara, zavarivača i montera, koji predvode iskusni mašinski i građevinski inženjeri.

Sa stalnom potrebom da naše poslovne procese prilagodimo savremenom tržišnom ambijentu u svetu i kod nas, uveli smo i primenjujemo standarde ISO 9001 i OHSAS 18001. Standard ISO 9001 je međunarodni standard koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji, kao i TUV sertifikat kvaliteta za fabričku proizvodnju čeličnih konstrukcija klase izvođenja EXC3 u skladu sa EN 1090-2.

Pored izrade čeličnih i aluminijumskih konstrukcija, posebno ističemo program izrade za alu fasade, stolariju, kao i fasadne sisteme od kompozitnih materijala.

Kontakt

Adresa

Oslobođenja 10, Rakovica, Beograd, Srbija

Matični broj

20702222

PIB

106898292