Kontaktimpeks d.o.o.

Kontaktimpeks d.o.o.

O kompaniji

Kontaktimpeks d.o.o. Subotica je osnovan 1990. godine i bavi se uvozom roba i komponenti za stočnu hranu, vitamina i vitamina za humanu upotrebu, isključivo koji se ne proizvode u Srbiji. Kontakimpeks je preduzeće za promet na veliko, malo, spoljnu trgovinu i pružanje usluga.

Celokupna strategija poslovanja Kontakimpeks usmerena je na snabdevanje tržišta Srbije najkvalitetnijim sirovinama i robama renomiranih proizvođača Evrope. Količine roba kojima snabdevamo oko 40% tržišta Srbije i koje zadovoljavaju oko četiri stotine kupaca su znatne, tako da je moguće uvozne poslove uraditi po najnižim cenama i ponuditi prihvatljive uslove prodaje.

Kontinuirano nastojanje da se u svetu prate nove tehnologije, sirovine i proizvodi, omogućuje da Kontakimpeks ponudi najsavremenije i racionalne varijante u izboru usluga roba i materijala, s ciljem da stočarska proizvodnja bude veća, kvalitetnija i ekonomičnija.

Takođe, s obzirom na dinamičnost posla, od naših zaposlenih očekujemo fleksibilnost da se tome prilagode i da doprinose rastu i razvoju kompanije u skladu sa potrebama i stanjem na tržištu. Sa druge strane, nudimo im dobre uslove rada i priliku za konstantno učenje i razvoj.

Kontakt

Adresa

Tuk Ugarnice 14, 24000 Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

08208638

PIB

100846929