KontIT

KontIT

O kompaniji

Ideja o nastanku KontIT knjigovodstvene agencije je proizašla iz potrebe klijenata da na jednom mestu dobiju sve neophodne knjigovodstvene usluge uz pomoć ili savetovanje u poslovnom softveru. Integrisali smo i sinhronizovali knjigovodstvene poslove i IT podršku,kako bismo svojim klijentima obezbedili najbolje poslovno okruženje.

Cilj nam je da svaki klijent bude siguran da poslovnim podacima njegovog preduzeća, raspolaže pouzdan tim stručnjaka, na koje se u svakom trenutku može osloniti. Mi ćemo se, u skladu sa zakonom, poštujući pravila struke truditi da nesmetano i kontinuirano uvećavate svoj kapital, prepuštajući računovodstvene poslove nama.

Nakon višegodišnjeg iskustva kroz rad u programskom rešenju Pantheoni organizacije edukacije korisnika putem Datalab Akademije, poslovanje smo podigli na viši nivo. Uz Pantheon – Hosting rešenje, svojim klijentima možemo omogućiti trenutni uvid u poslovanje, sinhronizaciju između prodajnog ili operativnog sektora i računovodstva, kako bi menadžment imao uvid u finansijsko stanje u realnom vremenu.

Kontakt

Adresa

Bulevar Arsenija Čarnojevića 99a, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21255513

PIB

109856557