KontIT

KontIT

O kompaniji

Ideja o nastanku KontIT knjigovodstvene agencije je proizašla iz potrebe klijenata da na jednom mestu dobiju sve neophodne knjigovodstvene usluge uz pomoć ili savetovanje u poslovnom softveru. Integrisali smo i sinhronizovali knjigovodstvene poslove i IT podršku,kako bismo svojim klijentima obezbedili najbolje poslovno okruženje.

Cilj nam je da svaki klijent bude siguran da poslovnim podacima njegovog preduzeća, raspolaže pouzdan tim stručnjaka, na koje se u svakom trenutku može osloniti. Mi ćemo se, u skladu sa zakonom, poštujući pravila struke truditi da nesmetano i kontinuirano uvećavate svoj kapital, prepuštajući računovodstvene poslove nama.

Nakon višegodišnjeg iskustva kroz rad u programskom rešenju Pantheoni organizacije edukacije korisnika putem Datalab Akademije, poslovanje smo podigli na viši nivo. Uz Pantheon – Hosting rešenje, svojim klijentima možemo omogućiti trenutni uvid u poslovanje, sinhronizaciju između prodajnog ili operativnog sektora i računovodstva, kako bi menadžment imao uvid u finansijsko stanje u realnom vremenu.

Kontakt

KontIT

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 99a
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 109856557
  • Matični broj: 21255513
011428-01-01

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.