Konvereks d.o.o.

Konvereks d.o.o.

O kompaniji

Preduzeće Konvereks je autorizovani partner i ovlašćeni servisni centar vodećih svetskih kompanija u oblasti besprekidnih napajanja. Osnovana je krajem 2000. godine, ali sa višedecenijskim iskustvom osnivača na programu besprekidnog napajanja električnom energijom. Razvojem poslovanja i sve većom potrebom tržišta za ostalim uređajima elektronske elektronike i rezervnog napajanja, proširila se i ponuda kompanije Konvereks, koja danas uključuje:

  • UPS uređaji- APC by Schneider Electric
  • Oprema za data centre (PDU, rek ormani, daljinski nadzor,...)- APC by Schneider Electric
  • DC ispravljači i punjači- ELTEK
  • Akumulatorske olovne baterije- FIAMM
  • Dizel električni agregati- CGM

Sedište firme je u ulici Batutova 7/I, u Beogradu. Firma trenutno broji 10 radnika. Osnovna delatnost je projektovanje, prodaja i instalacija sistema besprekidnog napajanja po sistemu "ključ u ruke", kao i  održavanje i servisiranje uređaja nakon prodaje.

Naš cilj je da pružimo najbolje usluge krajnjem korisniku, kroz stalno usavršavanje kako pojedinca tako i firme kao celine. S obzirom na obim i dinamičnost posla, postoji stalna potreba za kadrovima elektrotehničkog smera sa dobrim poznavanjem engleskog jezika i računara. Svima koji su spremni za učenje i stalno usavršavanje kroz seminare u zemlji i inostranstvu, kao i primeni tog znanja, vrata naše firme su širom otvorena.

Kontakt

Adresa

Batutova 7/I, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17309986

PIB

100006371

Broj zaposlenih

< 20