KPMG d.o.o.

KPMG d.o.o.

O kompaniji

KPMG International je globalna mreža firmi koje se bave pružanjem usluga revizije, poreskog i finansijskog savetovanja. Sa više od 207.000 zaposlenih širom sveta, firme članice KPMG-a pružaju usluge u 153 zemlje.
KPMG d.o.o. Beograd osnovan je u avgustu 1996. godine, dok je kancelarija u Podgorici osnovana 2001. godine, najpre kao poslovna jedinica, a od 2006. godine posluje nezavisno pod nazivom KPMG d.o.o. Podgorica. KPMG A.A.S. d.o.o. je osnovano 2010. godine kako bismo klijentima pružili računovodstvene i savetodavne usluge.

Od samog osnivanja, KPMG razvija nacionalnu praksu, povezujući domaći rad i znanje sa međunarodnim kvalitetom i iskustvom. Za više od dvadeset godina poslovanja na tržištu Srbije i Crne Gore KPMG d.o.o. Beograd je na listu svojih klijenata uvrstio pored brojnih inostranih preduzeća i banaka i vodeća domaća preduzeća, banke, vladine i nevladine organizacije.

Naše usluge obuhvataju:

  • Reviziju
  • Finansijsko savetovanje
  • Poresko i pravno savetovanje
  • Savetovanje u oblasti rizika
  • IT savetovanje

KPMG pruža izvanredne mogućnosti mladim osobama željnim izazova koje žele da grade karijeru u dinamičnom i prijateljskom radnom okruženju. Nudimo kombinaciju rada na zanimljivim poslovima sa kvalitetnim ljudima i relevantno profesionalno usavršavanje i treninge, kao i mogućnost sticanja međunarodnog iskustva.

Kontakt

Adresa

Kraljice Natalije 11, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17148656

PIB

100058593