Kremenac d.o.o. Beloševac

Kremenac d.o.o. Beloševac

O kompaniji

Ko smo mi?

Mi smo inovativna, mlada firma. Tražimo nove kolege koji će ispoljiti  sposobnost u prodaji medicinskih sredstava (čarape za vene,dijabetičare, osobe sa osetljivm stopalima, kompresorskih inhalatora), makeup pribora, širokog asortimana kozmetičkih proizvoda.
 
Ovlašćeni smo i ekskluzivni distributeri više stranih brendova od kojih su neki: RELAXSAN, FARMACELL,RELAXMATERNITY, CHANTAL, APIS NATURAL COSMETICS,REALTECHNIQUES, ECOTOOLS itd.

RELAXSAN - Kompresive čarape za vene, čarape za dijabetičare i osobe saosetljivim stopalima.

FARMACELL - Linija proivoda za masažu, oblikovanje i zatezanje tela.

RELAXMATERNITY - Kompletan asortiman bešavnog rublja za trudnice i porodilje.

CHANTAL - Poljski proizvođač kozmetike za negu, bojenje i stajling kose. Jedinstvena karakteristika Chantal-a je stroga specijalizacija, koja se ogleda u proizvodnji samo kozmetike za kosu. Zbog činjenice da se fokusiraju samo na proizvode za kosu u njihovom istraživačkom radu, u mogućnosti su da razviju kvalitetna rešenja koja nisu dostupna konkurentima koji se bave širokom paletom kozmetike.

APIS NATURAL COSMETICS - Započeo je proizvodnju kozmetike zasnovanih na mineralima Mrtvog mora medju prvima, koji koži pružaju samo najbolje elemente koji garantuju delotvoran spektar delovanja. Kozmetika sa sadržajem mineralnih materija otklanja napetost mišića, olakšava uklanjanje toksina sa kože, osvjetljava i daje joj zdrav sjaj. Kozmetika je dostupna u dve kategorije - maloprodaja, upućena individualnom primaocu i profesionalcu, usmerena na kozmetičke i SPA salone. Njihova kozmetika za kozmetičke salone je savršen dodatak mnogim popularnim tretmanima.

Kontakt

Adresa

Belosevac bb, Valjevo, Srbija

Kontakt
PIB

101393759

Broj zaposlenih

< 20