Kroma Wash Systems DOO

Kroma Wash Systems DOO

O kompaniji

Kroma Grupa posluje od 2008. godine na području Balkana.
Isporučujemo, ugrađujemo i održavamo opremu renomiranih evropskih proizvođača kao što su BKF, Kränzle, Tammermatic, FWA, Ceccato i Bitimec.

Isporučujemo prateću opremu, rezervne delove, tečne i praškaste hemikalije za sve Carwash sisteme. Pružamo usluge servisa i montaže u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.

Pružamo uslugu montaže svih vrsta sistema za pranje vozila širom Evrope, sa naglaskom na nemačko govorno područje – Nemačka, Švajcarska, Austrija, Holandija, Belgija, Francuska.

Takođe, isporučujemo razne modele nadstrešnica za sisteme pranja vozila.

Kroma Wash Systems d.o.o. konstantno napreduje i broj naših vernih klijenata iz dana u dan raste, a opseg posla je sve veći. 

Zbog kontinuiranog rasta i ekspanzije poslovanja, Kroma Wash Systems d.o.o. planira da dodatno osnaži svoj tim. Upravo zato tražimo novog člana tima za poziciju „Serviser - Koordinator projekata”

Kontakt

Kroma Wash Systems DOO

  • Luneta Milovanovića 2T
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 110029198
  • Matični broj: 21287440

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.