KUBIRON ArchVizStudio

KUBIRON ArchVizStudio

Specializing in archviz interior exterior design.

O kompaniji

"KUBIRON" je kompanija osnovana 2012. godine sa sedištem u Srbiji, kao partnerska kompanija dvoje mladih i kreativnih arhitekata u cilju kreiranja dobro osmišljenih i funkcionalnih rešenja. Osnovna delatnost naše kancelarije je arhitektonski dizajn, dizajn enterijera i eksterijera i konsalting.

Studio „KUBIRON“ odlikuje kvalitet i preciznost u radu, poštovanje rokova, isporuka projekata u dogovorenom roku bez odlaganja i spremnost za saradnju i stvaranje arhitekture na zahtev klijenata iz celog sveta.

Naš izvanredan tim visoko kvalifikovanih profesionalaca u vizualizaciji i informatičkoj industriji uvek na vreme donosi rezultate najvišeg kvaliteta. Radimo sa strašću, jer volimo ono što radimo i radimo to zaista dobro.

Pratimo najnovije tehnologije kako bismo osigurali najbolji kvalitet performansi u najkraćem vremenu i konkurentnu cenu.

Cilj nam je da pružimo najkvalitetnije usluge vizuelizacije po pristupačnim cenama i omogućimo arhitektama, dizajnerima enterijera i pojedincima ili kompanijama uključenim u posao sa nekretninama da predstave i predstave projekte, ili na napredniji način prodaju i prodaju nekretnine.

Verujemo da je naš tim u stanju da pruži najbolje usluge najvišeg kvaliteta. Naša široka baza klijenata je naš najbolji pokazatelj zadovoljstva kupaca.

Naše 3D arhitektonske usluge pružanja enterijera sadrže naprednu digitalnu tehnologiju koja vam omogućava virtuelno postavljanje i vizualizaciju prostora pre izgradnje. Možemo da proizvedemo zapanjujuće, realne 3D slike koje su daleko izvan okvira tradicionalnih 2D crteža. U mogućnosti smo da kreiramo više stilova unutrašnjih 3D prikaza kako biste postigli idealan izgled svog imanja. Dostavićemo visokokvalitetni proizvod koji će vam omogućiti da donesete prave odluke i predstavite svoje projekte u najpovoljnijem svetlu.

„KUBIRON“ je poseban motor koji proizvodi veliku snagu koja može oživeti bilo koju od vaših ideja.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Njegoseva 39, Niš, Srbija

Kontakt
Matični broj

65600447

PIB

111695478

Broj zaposlenih

< 20