Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Lab Prova d.o.o. Beograd

Lab Prova d.o.o. Beograd logo
Bulevar Arsenija Čarnojevića 92/18
Beograd
Srbija
+381 11 26 05 620
< 20
104715578
20219807

Lab Prova d.o.o. Beograd


Lab Prova je prva akreditovana laboratorija prema standardu SRPS ISO/IEC17025:2006) u Srbiji i okruženju, za ispitivanje čistih soba i kontrolisanih prostora u skladu sa standardima iz serije ISO 14644.
Do danas je i dalje jedina laboratorija sa kompletnim obimom ispitivanja u oblastima: čistih soba i pripadajućeg kontrolisanog okruženja; proizvodne, procesne i laboratorijske opreme; termo-tehničkih instalacija sistema klimatizacije, ventilacije, grejanja i hlađenja; skladištenja i distribucije proizvoda kroz temperaturno kontrolisani lanac.
Lab Prova je, za 12 godina poslovanja, jedinstvenim pristupom zaslužila poverenje vodećih farmaceutskih proizvođača, instituta i laboratorija, izvođača termo-tehničkih instalacija i distributera lekova, kako u regionu, tako i širom sveta. 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Kod kanditata su nam tri stvari najbitnije: integritet, lojalnost i odgovornost!
Ukoliko ste uz to i analitični i samoinicijativni, a dinamičnost i efektivnost su Vam bliske, budite slobodni i kontaktirajte nas!

Šta nudimo našim zaposlenima?


Lab Prova je kompanija koja svojim zaposlenima omogućava konstantan razvoj, motivaciju i tehničku ekpertizu, kroz poslovno delovanje na internacionalnom nivou.
Ukoliko je dinamičan rad u prijateljskom okruženju sa mnoštvom prilika za kontiniran profesionalni napredak, ono što ste oduvek želeli, onda je Lap Prova mlad i stručan kolektiv, pravi izbor za Vas.
Čekamo Vas!

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.