LABINPROGRES - TPS d.o.o.

LABINPROGRES - TPS d.o.o.

O kompaniji

»LABINPROGRES-TPS d.o.o.« iz Novog Kneževca osnovan je 28.06.2005.godine kao ćerka firma hrvatskog »LABINPROGRES-TPS d.o.o.« iz Labina, HR. Osnovna delatnost kojom se društvo bavi je proizvodnja mašina za poljoprivredu.

Kvalitet, pouzdanost i ekstremno dugi vek trajanja glavne su karakteristike naših proizvoda. Moderan dizajn, rađen po principu „Oblik prati funkciju“.

Kontinuiranom razradom strateškog razvoja, ulaganjem u kapacitete i programe, te stručnim usavršavanjem svojih zaposlenih gradimo temelje pozicije vodećeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije na području Srednje i Jugoistočne Europe. Dokaz tome je da se danas naši proizvodi izvoze u 26 zemalja, neke od njih su bivše republike SFRJ, Nemačka, Poljska, Češka, Slovačka, Mađarska, Italija, Belgija, Irska, Alžir, Rumunija, Turska, Rusija itd.

Najveća prednost koju TPS ima je brend koji je stvaran poslednjih 40 godina i koji je sinonim za kvalitet i pouzdanost kao i konkurentne cene u odnosu na Evropske proizvođače. Redovno smo prisutni na dva najveća međunarodna sajma Agritechnica Hanover i EIMA Bologna, kao i na nizu regionalnih i nacionalnih sajmova putem naših distributera.

»LABINPROGRES-TPS d.o.o.« može da se pohvali da ima stabilno poslovanje, veliko poštovanje i podršku od kupaca i dobavljača.

Najbitnije je, da ima mlad, perspektivan i energičan tim koji ima za cilj da pored osvajanja novih tržišta, novih proizvoda i dokazivanjem njihovog kvaliteta stvori uslove da se još mladih nađe u timu »LABINPROGRES-TPS d.o.o.«

Kontakt

Adresa

Nemanjina 102, Novi Kneževac, Srbija

Kontakt
Matični broj

20065893

PIB

103986467

Broj zaposlenih

20 - 50